MENIU

Radu Mazare, Playboy: Sunt un golan, dar unul tandru si romantic

<p>Radu Mazăre</p>

"Eu văd femeia ca pe o fiinţă ce trebuie ocrotită. Şi ea, la rîndul ei, să aibă grijă pe latura feminină de tine. Doar n-o să mă pună pe mine să-i aduc cafeaua! Nici eu nu o s-o las să care un bagaj, bagajul cu kite-uri şi zmee şi, cînd merge undeva în lume, eventual, să se cocoşeze. Nu o s-o pun să plătească niciodată biletele de avion şi deplasările noastre, dar nici pe mine să nu mă pună să prepar micul dejun vreodată."

Radu Mazare a aparut pe coperta Playboy in noiembrie 2011, fiind primul si singurul barbat din Romania care a pozat pe coperta celebrei reviste. A fost cea de-a doua aparitie pentru excentricul primar in revista iepurasuli cu Papion. El a mai aparut in anul 2009, intr-un pictorial desprins din anii '30, cu gangsteri si masini de epoca, sedinta foto desfasurandu-se in Portul Constanta.


In istoria de 60 de ani a Playboy US, doar 10 barbati au aparut pe coperta.
Peter Sellers a fost primul barbat care a pozat pentru coperta acestei publicatii, in aprilie 1964. El a fost urmat de Burt Reynolds (octombrie 1979), Steve Martin (ianuarie 1980), Donald Trump (martie 1990), Dan Aykroyd (august 1993), Jerry Seinfeld (octombrie 1993), Leslie Nielson (februarie 1996), Gene Simmons (martie 1999), Seth Rogen (aprilie 2009) si Bruno Mars (aprilie 2012)

Mai multe pe Playboy.ro.
Mai multe articole despre:
interviu Radu Mazăre Playboy