MENIU

Puterea dată de Univers la naștere, în funcție de zodie

Puterea dată de Univers la naștere, în funcție de zodie

Cu toții suntem diferiți și posedăm trăsături  care ne deosebesc de celelalte persoane din jurul nostru. Pe lângă aceste calități individuale, fiecare zodie are o anumită putere, rezultat al vibrațiilor astrale unice ce caracterizează trecerea de la un semn zodiacal la altul. 

Zodiile sunt guvernate de planete care, la rândul lor, poartă forța unei anumite zeități cosmice. În mitologia greacă și romană, fiecare zeu sau zeiță posedă o înzestrare aparte, care este transferată și zodiei pe care o reprezintă. 

Toate cele 12 semne au o ”super-putere” pe care o pot pune în acțiune, mai ales în perioadele provocative ale vieții sau în relațiile cu alte pesoane. 

Berbecul aprinde focul în inimile oamenilor

În mitologie, zeitatea care te guvernează este Marte, stăpânul războiului, unul dintre cei mai puternici zei din panteonul roman. Ești primul semn de foc din zodiac, iar flacăra ta este pură și luminoasă. Ai capacitatea de a inspira oamenii, de a le deschide calea și de a le da curaj. Ești îndrăzneață și mândră, determinată și plină de entuziasm. 

Taurul are o senzualitate debordantă

Moștenești farmecul zeiței care te reprezintă, frumoasa și senzuala Venus, ce dă și numele planetei care te guvernează. Senzualitatea și abundența sunt forțele ce te însoțesc pretutindeni, iar farmecul tău poate cuceri lumea. Zodia din care faci parte ocupă acea perioadă din an când natura înflorește și toate simțurile se trezesc la viață. Frumusețea este semnătura ta eternă, de aceea ești una dintre acele persoane care pot avea întreaga lume la picioare. Citește continuarea

Mai multe articole despre:
horoscop