MENIU

Promoție eMAG.ro – Mari reduceri pentru frigidere, înainte de Black Friday

eMAG.ro propune în această săptămână, chiar înainte de Black Friday, o serie de reduceri importante la mai multe frigidere.

Lista cu frigidere la reducere de la eMAG.ro este disponibilă AICI.

În continuare, în cadrul articolului vă prezentăm modelele de frigidere care beneficiază de cele mai mari reduceri, asemănătoare celor de Black Friday, și capacitățile pe care acestea le au. Promoțiile sunt valabile doar în această săptămână.

eMAG.ro – mari reduceri înainte de Black Friday – Frigider Samsung

Combina frigorifică de la Samsung este dotată cu două uși, volum de 288l și face parte din clasa energetică A+. Frigiderul e dotat cu funcția No frost, are o înălțime de 178 cm și este de culoare argintie, foarte elegant pentru orice bucătărie. Oferta completă poate fi consultată AICI.

eMAG.ro – mari reduceri înainte de Black Friday – Frigider Star Light

Un alt frigider dotat tot cu două uși și care beneficiază de 25% reducere este acest model de la Star Light care are un volum de 207l. Frigiderul face parte din clasa energetică A+ și ocupă spațiu puțin, având doar 142 cm. Frigiderul are culoarea albă. Oferta completă poate fi găsită AICI.

eMAG.ro – mari reduceri înainte de Black Friday – Combină frigorifică TEKA

Un frigider cu un design foarte elegant este această combină TEKA NFE2 320 care are capacitate de a nu produce gheață pentru a proteja alimentele, are la exterior un strat de inox anti-pată și face parte din clasa energetică A+. Prețul cu o reducere de 24% poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – mari reduceri înainte de Black Friday – Samsung

Tehnologia de vârf de la Samsung se regăsește și în această combină frigorifică dotată cu două uși și un volum total de 290l. Frigiderul face parte din clasa energetică A+ și are funcția Full No Frost și înălțime de 178cm. Oferta completă și prețul le găsiți AICI.

eMAG.ro – mari reduceri înainte de Black Friday – Frigider Beko

Un alt frigider cu preț accesibil după reducerea de 23% aplicată de eMAG.ro este BEKO RDNE350K20X cu volum total de 314l. Acest frigider are o înălțime de 175cm și la suprafață are un strat de 175 cm. Oferta completă e disponibilă AICI.

eMAG.ro – mari reduceri înainte de Black Friday – COmbină frigorifică Beko

O altă combină frigorifică dotată cu 2 uși de la Beko și care are un volum generos de 331l este modelul pe care vi-l prezentăm în continuare. Frigiderul face parte din clasa energetică A+ și este foarte economicoasă.  Frigiderul are o înălțime de 2015 cm și pe ușă este disponibil un voice recorder. Oferta completă e disponibilă AICI.

eMAG.ro – mari reduceri înainte de Black Friday – COmbina frigorifică Star Light

Combina frigorifică de la Star Light este una dintre cele mai avantajoase din cadrul promoției de la eMAG.ro. Combina face parte din clasa energetică A++, are o înălțime de 175.5 cm și un volum total de 265l. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – mari reduceri înainte de Black Friday – Combina frigorifică Arctic

Una dintre cele mai atractive oferte și reduceri o are combina frigorifică propusă de producătorul românesc Arctic. Combina de la Arctic are 262l volum, face parte din clasa energetică A+ și are o înălțime de 175cm. Prețul poate fi găsit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
reduceri black friday frigidere emag emag.ro