MENIU

PRIVE BOUTIQUE, un nou brand de fashion care cucereşte lumea mondenă a Bucureştiului

<p>PRIVE BOUTIQUE, un nou brand de fashion care cucereşte lumea mondenă a Bucureştiului</p>

PRIVE BOUTIQUE e un brand nou pe piata de fashion locala, care le-a cucerit rapid pe cele mai pretentioase cliente.

Femei dupa care barbatii intorc capul garantat aleg creatiile Prive Boutique datorita unui concept inovator: magazinul online a fost lansat pornind de la o comunitate Facebook bine structurata, unde fiecare noua creatie lansata tine cont de parerile si criticile clientelor.

Tot mai multe femei frumoase din intreaga tara – puteti vedea o galerie foto convingatoare, AICI – dar si vedete din lumea mondena sau artistica au ales deja creatiile Prive Boutique.

Desi hainele sunt de o calitate superioara si au finisaje atent executate, preturile sunt extrem de accesibile, deoarece hainele se produc de echipa Prive Boutique si se comercializeaza direct catre public, fara intermediari, costuri de chirii, transport si altele.

Puteti vizita magazinul online aici: http://www.priveboutique.net/magazin si puteti sa dati LIKE la pagina de Facebook aici: https://www.facebook.com/PriveBoutiqueShop.

Natalia Mateut (Antena Stars), live in rochia Ioana respectiv la un eveniment monden, in cardiganul Prive:

 

Ruby se numara de asemenea printre clientele Prive Boutique!

 

Nicoleta Matea, "casnica" de la MasterChef care e vedeta de pe cel mai recent numar “Playboy”, in rochia OVO by Prive Boutique.

Mai multe articole despre:
haine rochii fashion magazin online prive boutique