MENIU

Prima declarație a Danei Rogoz despre noua mașină: “Are personalitate…”

Vedetele se întrec în alegeri cât mai ciudate pentru a se face remarcate! De la vestimentaţii excentrice, până la bunuri personale dintre cele mai rare. De data aceasta, Dana Rogoz da startul unui nou trend in materie de masini “cu personalitate”. Intr-un interviu, vedeta ne-a povestit ce inseamna aceasta noua achizitie pentru ea.

Un exemplu în acest sens îl constituie Dana Rogoz, care a făcut o alegere cât se poate de îndrăzneaţă în privinţa maşinii. Aceasta a optat pentru un automobil din anul 1991, lansat ca o ediţie aniversară la împlinirea a 60 de ani de Datsun-Nissan sub denumirea de “Figaro”, mizând pe aspectul retro al acesteia. “Maşina este din 91’, dar pare mai veche că e făcută după un model din 60’. Lumea mă întreabă pe stradă dacă e din 40’ , că pare destul de veche”, a declarat Dana în exclusivitate pentru REALITATEA.NET.

Vedetă a făcut o pasiune pentru acest model în timpul unei vizite alături de soţul ei în Londra, drept pentru care se declară extaziată de noua să achiziţie. “Nu sunt specialistă, dar cu maşina asta a fost dragoste la prima vedere. Mi-am zis că e cea mai frumoasă din lume. Doamne cât de fascinată am fost. Nu e o maşină scumpă, dar are personalitate şi mi se potriveşte. Are aer condiţionat, cutie de viteze automată, are condiţiile unei maşini moderne, dar cu aspect retro”, ne-a declarat vedeta.

Deşi întâmpina câteva probleme, întrucât maşină are volan pe partea dreaptă, aceasta este dispusă să investească bani în recondiţionarea acesteia. “A fost un proces dificil de recondiţionare, dar am ştiut la ce să ne aşteptăm, am mai avut maşini pe care le-am recondiţionat. Acum urmează să schimb volanul de pe dreapta pe stânga, dar nu găsesc un service suficient de bun , este un proces mai dificil având în vedere faptul că e o maşină de epoca. Aşa că , dacă ştiţi un service performant puteţi să mă anunţaţi!”, ne-a mai povestit actriţa.

Mai multe articole despre:
Dana Rogoz