MENIU

Poziţii sexuale despre care n-ai mai auzit niciodată. Master chef sau percheziția corporală?

Imaginația și spiritul de aventură sunt componente importante ale vieții de cuplu

Picanteriile și fanteziile sexuale îmbunătăţesc performaneţele din pat, spun specialiștii. iar pentru cei care duc lipsă de imaginație în acest sen, numeroase publicații propun frecvent poziţii sexuale inedite.

1. Poziţia elevului de la şcoala…de Rock
Se numeşte astfel pentru că veţi sta pe scaun, ca elevii la scoală. În primul rând trebuie să găsiţi cel mai apropiat scaun pe care îl aveţi la îndemână, el va sta normal pe scaun şi apoi ea se asează cu spatele la el, la fel ca şi cum ar sta pe scaun, picioarele rămân pe podea. Astfel penetrată, ea va resimţi o plăcere mult mai mare ca în poziţiile clasice, scrie Marie Claire.

 

2. "Banii sau viaţa"
Această poziţie a fost poreclită astfel de editorii revistei Marie Claire deoarece femeia stă într-o poziţie în care pare a fi ameninţată de către bărbat, oricum controlul poziţiei fiind în mare parte la el. Partenerul trebuie să rămână în picioare iar ea să îşi încolăcească picioarele în jurul taliei lui. Pentru un mai bun echilibru, ea poate fi sprijinită de un perete, lucru care dă şi numele poziţiei. Poziţia este plăcută de ambii parteneri deoarece bărbatului îi dă senzaţia de putere şi domniare în timp ce femeii îi dă senzaţia de încredere în partener.

 

3. Masterchef

Această poziție devine ușor de înțeles dacă spunem că blatul din bucătărie este esențial. Doamnelor, când sunteți așezat confortabil pe acesta, înfășurați-vă picioarele în jurul partenerului și putețin pregăti împreună un fel de mâncare. La fel ca la gătit, fantezia bucătarului dă gust preparatelor.

 

4. Răsucirea leneşă
Această poziţie este pentru cei mai comozi sau leneşi dintre noi. Poziţia este ideală pentru dimineţile somnoroase care pot începe foarte bine cu o partidă de sex. Seamănă oarecum cu mai bine cunoscuta poziţie a linguriţei. Femeia stă iniţial în poziţia linguriţei şi îşi miscă unul dintre picioare în faţă, pentru a oferi un mai bun acces partenerului. 


5. Marioneta sexy
Partenera trebuie să stea cu faţa la un perete, într-o poziţie asemănătoare unei percheziţii corporale, să îşi lase corpul relaxat şi să se aplece uşor, ţinându-se de perete. Bărbatul o va ţine puternic de şolduri, dând impresia că o poate manerva asemeni unei marionete.

 

Mai multe articole despre:
pozitii sexuale relatie elevul masterchef potenta