MENIU

Povestea impresionantă a acestei fotografii. "Nu am mai auzit niciodată aşa ceva"

Un băieţel în vârstă de 11 ani din SUA şi-a ajutat mama să-l aducă pe lume pe fratele lui, înainte ca paramedicii să sosească.

Deşi termenul înaintat de medici nu sosise, Kenyarda Dukes a intrat în travaliu zilele trecute. Pentru că soţul ei era plecat la serviciu, americanca a fost nevoită să-i ceară ajutorul fiului ei, James.

"Deodată am simţit că nu mai pot ajunge să mă întind în pat, iar în clipa următoare m-am prăbuşit la pământ", a povestit femeia.

Imediat ce a auzit strigătele mamei lui, adolescentul în vârstă de 11 ani a sunat la numărul de urgenţe. Temându-se să nu ajungă prea târziu, un medic a rămas pe fir şi i-a dat lui James toate indicaţiile pentru a o asista la naştere pe Kenyarda.

Aşadar, înainte ca echipajul de ambulanţă să sosească la faţa locului, bebeluşul venise deja pe lume, scrie stuff.co.nz.

"El a fost ajutorul meu, îngerul meu păzitor", a spus femeia ulterior. "S-a purtat ca un bărbat adevărat, a fost doctorul meu, este eroul meu", a adăugat ea.

La fel de impresionat a fost şi soţul acesteia:"Nu pot exprima în cuvinte cât de mândru sunt de el".

Acum, James spune că se gândeşte să devină medic atunci când va fi mare, mai ales că a fost lăudat şi de doctorul cu care a vorbit la telefon în timpul travaliului.

"Nu am mai auzit niciodată aşa ceva. Cred că James este foarte special", a spus specialistul.