MENIU

Poți să-ți întărești metabolismul fără exerciții fizice? Iată răspunsul specialiștilor

Deși poate părea utopic, ba chiar o glumă neinspirată, poți să-ți menții un metabolism normal chiar și fără să alergi 10 kilometri pe zi sau să stai la sala de forță câte trei ore zilnic.

Ia multe minerale

Cele mai multe funcții ale corpului, cum ar fi digestia, activitatea enzimatica, impulsurile electrice din celule și metabolismul sunt controlate de minerale.

Ia cuprul de exemplu; prezența să în organism scade cantitatea de leziuni provocate de radicalii liberi și, de asemenea, accelerează recuperarea organismului de la exerciții fizice și alte activități intense.

Cuprul poate ajută, de asemenea, în menținerea sănătății țesuturilor conjunctive, promovează sănătatea osoasă și facilitează funcțiile normale ale glandei tiroide. Deci, pentru sursele bogate de minerale de cupru, încercați verdeață de grâu, ciuperci de crimini sau melasa de sârmă.

Fă mișcări mici


Este adevărat că dacă vă mișcați mai mult, cu atât veți consumă mai multe calorii. Este un lucru evident pe care nu îl pot înțelege prea multe persoane.

Deci, pentru a simplifică lucrurile, „mișcarea constantă” include de fapt activități minore cum ar fi datul din picior, statul în picioare, statul jos, bătutul din degete, mișcarea gâtului de la stânga la dreapta sau în cercuri, datul ochilor peste cap sau chiar flexarea fundului tău!

Aceste lucruri aparent mici pot încorpora doar câțiva mușchi, dar amintiți-va că de fiecare dată când o fibră a mușchilor dumneavoastră se mișcă, ea consumă energia care apoi va accelerează metabolismul și temperatura corporală.

Deși este adevărat că mișcarea din grupuri mai mari de mușchi poate arde mai multe calorii, acele mici mișcări pe care le puteți face cu foarte puține eforturi nu ar trebui deloc reduse. Deci, dacă încercați să slăbiți sau cel puțin să va mențineți greutatea, asigurați-va că va mișcați cât mai des posibil. Pare amuzant, nu? Dar acest lucru ajută în totalitate.

Nu parcați mașina în apropiere


O mulțime de oameni îmbrăcați în costume frumoase sau rochii pierd foarte mult timp în căutarea unui loc de parcare aproape de destinație.

Dar într-adevăr, mersul câtorva străzi de la parcare la restaurantul ales, chiar și atunci când purtați un costum frumos nu este atât de rău. De fapt, acest lucru va poate câștigă un pic de exercițiu care va poate ajută să va îmbunătățiți nivelul metabolismului.

SURSA