MENIU

Portalul 05.05. Ce îți aduce această dată magică, în funcție de zodie - destinele se rescriu 

Data de 05.05 are o semnificație aparte - în această zi se activează un portal astral prin care  pătrund energii cu un potențial extraordinar pentru transformare radicală. Este o invitație din partea Universului pentru (re)dobândirea încrederii de sine și în cei din jur, dar și un prilej al întoarcerii către EU-ul interior. 

În numerologie, fiecare număr are o simbolistică unică și o amprentă energetică aparte, așa cum o are fiecare semn astrologic din zodiac. Numărul 5 poartă semnătura armoniei, echilibrului și a ființelor vii, în general. 0505 sunt cifre reflectate în oglindă, fiind o combinație numerologică posesoare a unei încărcături foarte puternice.

Numărul 5 este și simbolul Universului, al spiritualității și perfecțiunii, are, astfel, o strânsă corelație cu dragostea și frumusețea. Are și o valență energetică a forței interioare și a intelectului, iar prin alăturarea cu numărul 0, produce o frecvență vibrațională angelică puternică.

Portalul 05.05. Ce îți aduce această dată magică, în funcție de zodie

Berbec

Portalul 05.05 îți va reaminti că pentru a obține ceea ce îți dorești ai nevoie de strategie și, mai ales, de multă răbdare. Nu îți pierde speranța și nu încerca să accelerezi cursul firesc al lucrurilor. Găsește-ți sursa de "combustibil" esențial în lucrurile pe care le faci din inimă și cu toată pasiunea. Bucură-te de această călătorie pentru că este șansa unui nou început. 

Taur

Pentru tine, cele mai importante efecte ale aceste zilei vor avea loc în zona vindecării spirituale, dar și fizice. Afecțiunile tale au o legătură cu rănile emoționale din trecut și acum este ziua perfectă pentru a face o introspecție și a te concentra doar asupra propriei persoane. Meditează câteva minute, respiră adânc și renunță la orice gând negativ care îți provoacă disconfort fizic și mental. 

Gemeni

Ești receptiv la vibrația numerelor superioare, iar energia ta va primi un imbold semnificativ, dacă reușești să profiți din plin de atmosfera zilei. Există multe lucruri pe care vrei să le bifezi pe lista ta, însă astrele te încurajează să le rezolvi pas cu pas, pentru a evita suprasolicitarea. Colaborarea cu anumite persoane te poate ajuta să reușești ceea ce ți-ai propus. Citește continuarea.

 

Mai multe articole despre:
horoscop 5 horoscop data 5 horoscop