MENIU

PENSATUL la bărbaţi: da sau nu?

PENSATUL la bărbaţi: da sau nu?

Pensatul la barbati, la fel ca si epilatul, a starnit de-a lungul timpului o multime de controverse in randul ambelor sexe. Unele persoane sunt impotriva deoarece asociaza acest obicei cu unul al femeilor, in timp ce altele s-au declarat multumite de rezultate. Care este decizia cea buna si cum pot arata barbatii mai ingrijiti din acest punct de vedere, afla in continuare!

Pensatul la barbati, un obicei controversat

Doar femeile ar trebui sa se penseze? Este gresit ca un barbat sa isi doreasca sa ofere o alta forma sprancenelor lui? Daca in unele medii de viata acest obicei este sustinut si incurajat, in altele este contestat si batjocorit din plin. Totusi, care este calea de mijloc?

Desi majoritatea reprezentantilor sexului opus prefera sprancenele naturale, nu inseamna ca aceasta este cea mai buna decizie de ordin estetic. Sprancenele foarte groase, cu forma neregulata si unite nu avantajeaza deloc chipul unui barbat. Dincolo de asocierea cu ritualurile feminine, ar trebui sa se ia in considerare ingrijirea personala. Nu spune nimeni ca pensatul la barbati ar trebui sa urmeze regulile stilului pe care il practica femeile. Aspectul sprancenelor unui baiat trebuie sa arate natural, sa fie ingrijit si sa ofere armonie chipului. De aceea, se recomanda doar indepartarea firelor care nu avantajeaza si mai putin schimbarea formei sprancenelor. De asemenea, pe langa pensat, se recomanda si tunsul firelor de par (acolo unde este cazul).

Citeşte mai mult pe divahair.ro

Mai multe articole despre:
bărbat ochi sprâncene pensat