MENIU

Pasagerii unui avion au văzut-o pe Fecioara Maria după ce avionul lor a fost lovit de fulger

Fecioara Maria

În seara zilei de 5 noiembrie 2014, un avion al companiei Alitalia, care efectua zborul între Ancona şi Roma a fost lovit de un fulger. Motorul din partea stângă a fost grav avariat şi aterizarea forţată s-a produs în următoarele minute, dar nu înainte ca pasagerilor, cât şi membrilor echipajului, să li se arate Fecioara Maria.

Cursa de persoane ATR 42 a fost nevoită să aterizeze de urgenţă pe aeroportul din Fiumicino, Italia, atunci când comandatul a realizat că unul din motoarele avionului a fost grav avariat după ce a fost atins de un fulger. Acesta a contactat de urgenţă turnul de control şi a cerut permisiunea de a ateriza forţat. Aterizarea a decurs fără probleme, iar umane sau materiale au fost inexistente.

Odată coborâţi, pasagerii au fost preluaţi de către autorităţile italiene pentru acordarea unor declaraţii. Procesul de rutină a luat amploare în momentul în care toţi pasagerii au declarat că înainte ca avionul să fie lovit de un fulger s-a produs un fenomen de-a dreptul paranormal. Chiar înainte ca drama să se producă, o lumină puternică s-a îndreptat spre avion. În acea lumină s-a putut zări chipul Fecioarei Maria. Imediat după acest fenomen, s-a auzit şi un zgomot, pentru ca după aceea avionul să se clatine de parcă fusese lovit de un ceva.

Continuarea aici.

Mai multe articole despre:
avion fecioara maria fulger