MENIU

Partea întunecată a zodiilor: până unde pot înșela? Horoscopul decepțiilor

Partea întunecată a zodiilor: până unde pot înșela? Horoscopul decepțiilor

Fiecare om are o parte întunecată, pe care încearcă să o țină departe de ochii lumii din diverse motive. Cu toate acestea, sunt momente în care aceste caracteristici ies la suprafață, cu sau fără voia lui.

Berbec

Esti lacom. Daca vrei lumea, lumea va fi a ta. Nu esti niciodata multumit si de fiecare data vrei mai mult si, uneori, chiar cu pretul nefericirii altora.

Taur

Trecutul este pentru tine ca o fantoma care te urmareste peste tot. Ai facut unele greseli si exista repercusiuni si azi. Sunt oameni care ti-au gresit si pe care nu ii poti nici ierta, nici uita.

Gemeni

Ai obiceiul de a fixa oamenii cu privirea si acestia “ingheata”. Poti face rau fara remuscari si esti chiar periculos daca esti provocat.

Rac

Esti siret si inteligent. Oamenii te pot considera mic, prapadit si chiar demn de dispret, dar tu reusesti sa aduci toate aceste etichete in avantajul tau.

Leu

Apreciezi frumusetea si simti decaderea. Ai o fire conflictuala si foarte putini oameni reusesc sa treaca dincolo de ea pentru a-ti vedea frumusetea.

Fecioara

Poti fi foarte periculos, mai ales pentru cei pe care ii iubesti cel mai mult. Esti iubitor si dragastos, dar exagera de posesiv. Ce e al tau e al tau. PUNCT!

Balanta

Momentele in care iti pierzi cumpatul sunt destul de dese, ca si cand demonii ascunsi in tine se lupta ca sa iasa la suprafata.

Scorpion

Ai tot timpul din lume, insa tu vrei ca totul sa fie perfect. Cauti nod in papura oricarui lucru, cauti defectele in fiecare om. Nu suporti, insa, furia si nu te impresioneaza forta bruta.

Sagetator

Esti ca o furtuna. Nimic nu este mai important pentru tine decat dorintele tale. Vrei sa ti se faca pe plac, uneori chiar si cu suferinta altora. Este problema lor ca sufera, nu a ta.

Capricorn

Iti e teama de propriii tai demoni si de aceea ii tii foarte bine ascunsi. Stii foarte bine de ce esti capabil daca ii lasi la lumina si atunci faci tot ce poti ca sa ii tii sub control.

Varsator

Iti accepti demonii interior si stii ca daca ii lasi la suprafata va urma o perioada neagra in viata ta. Iti consumi furia, durerea, disperarea, ca pe un medicament amar care te repune apoi pe picioare, in ciuda gustului oribil.

Pesti

Tu tai precum o sabie, indiferent ca tai relatii, legaturi cu oameni dupa care vei suferi apoi. Vei avea cicatrici, vei avea amintiri dureroase, vei duce lupte interioare, dar prefer sa fie asa, decat sa suferi din cauza unor lucruri pecare altii ti le-au facut.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop cuplu