MENIU

Până când te va iubi, în funcție de zodie. Horoscopul cuplului

Până când te va iubi, în funcție de zodie. Horoscopul cuplului

Promisiunile pe care ți le face partenerul pot părea ireale sau greu de crezut, însă nu trebuie să te gândești tot timpul că vrea doar să te impresioneze. Poate că el chiar își dorește să fiți împreună pentru tot restul vieții și să împărtășiți cele mai frumoase sentimente. 

Zodia în care este născut cel de lângă tine are o influență semnificativă, iar în funcție de acest lucru îți poți da seama cât va dura relația voastră.

Berbec...până mă vei trăda!

Berbecul este semnul zodiacal al Zeului Războiului - Marte. Acest lucru nu poate să însemne decât că fiecare zi a vieții lui este o luptă constantă cu orice. Este pregătit să se bată până la ultima suflare, dar pentru ce? Pentru ceva care contează foarte mult pentru el și pentru care este în stare să facă orice. S-ar putea să se plictisească atunci când câștigă o luptă, dar va căuta altceva care să îl stârnească. 

Dacă se întâmplă să ai lângă tine un Berbec, atunci dă-i în fiecare zi motive să se zbată pentru tine, ține-l ocupat pentru a nu căuta o altă pradă. Citește continuarea

Mai multe articole despre:
horoscop