MENIU

Orice persoană şi-ar dori acest loc de muncă! Companiile care oferă zile de concediu nelimitate

Gigantul Google ocupă pentru a şasea oară în zece ani primul loc în lista celor 100 de companii în care merită să lucrezi, realizat anual de revista americană Fortune, pe baza rezultatelor unui amplu sondaj în rândul angajaţilor şi al managementului marilor companii internaţionale.

Gigantul de 75 de miliarde de dolari este faimos pentru beneficiile pe care le acordă angajaţiilor săi: gustări gourmet, tunsori gratis, servicii de spălat haine etc. Compania este de 11 ani în lista celor mai bune 100 de companii în care să lucrezi. Are peste 72,000 de angajaţi şi peste 1000 de posturi disponibile.

Pe de altă parte, există companii care le oferă angajaţiilor zile de concediu nelimitate. Cinci companii din cele 100 oferă zile de concediu nelimitate şi anume: CarMax, Workday, Nvidia, VMware şi Adobe Systems.

Pe locul doi se află o companie cu peste 100 de ani vechime, şi anume Wegmans Food Market, retailer american unde angajaţii au parte de programe flexibile, oportunităţi de avansare în carieră şi un mediu de lucru plăcut, scrie businessmagazin.ro.

Mai multe articole despre:
angajaţi google companie job relaxare loc de muncă