MENIU

Obiecte din casă care provoacă cancer

Obiecte din casă care provoacă cancer

Se spune că „nicăieri nu este mai bine ca acasă”, dar căminul tău ascunde pericole de care nu ești conștientă, potrivit cercetătorilor. Vezi ce obiecte din casă provoacă cancer.

Parfumurile de cameră

Parfumurile de cameră conțin substanțe cancerigene, potrivit healthy-holistic-living.com. Cercetările au mai arătat chiar că aceste produse au toxine care agravează astmul și afectează aparatul reproductiv. Dacă vrei ca locuința ta să miroasă frumos, încercă să îți faci acasă un odorizant natural, din scorțișoară, măr și esență de vanilie. Fierbe-le și vei vedea cum căminul tău va mirosi a sărbătoare, potrivit unica.ro.

Lumânările

Un studiu al cercetătorilor americani a arătat că lumânările de pe piață conțin fire de plumb în fitilul lor, mai ales cele parfumate. O lumânare aprinsă elimină de cinci ori cantitatea de plumb considerată periculoasă pentru copii, iar expunerea la aceste substanțe duce la perturbări hormonale, probleme de comportament, dificultăți de concentrare și multe alte probleme de sănătate. Alege întotdeauna lumânări cu fitil din bumbac.

Mai multe articole despre:
casă obiecte