MENIU

Oana Zăvoranu își vinde o parte din haine. Explicația vedetei i-a surprins pe fani

Oana Zăvoranu și-a luat prin surprindere admiratorii când a postat pe conturile ei de socializare o serie de haine și obiecte din propria garderobă pe care vrea să le vândă. Anunțul a dat naștere unor zvonuri privind posibile probleme financiare, însă vedeta a oferit o explicație surprinzătoare. 

„Important de știut! Toate item-urile de pe site și de pe pagina de Instagram și Facebook sunt item-uri personale. Haine, genți, pantofi sau bijuterii personale purtate de câteva ori de mine sau deloc. Starea lor este impecabilă, eu fiind recunoscută pentru grija cu care port un lucru. Abia aștept să vă văd în ele! Mă voi simți onorată să le cumpărați. Asta înseamnă iubire', a anunțat actrița pe rețelele de socializare, potrivit revistei Avantaje.

 

Vedeta a precizat că este "un om care apreciază banii", descurajându-i din start pe cei care și-ar fi imaginat că e rost de chilipiruri. "Deși aș vrea, nu sunt fata lui Rockefeller'.

Actrița a dezvăluit, tot pe platforma Instagram, că are în plan să își șteargă toate tatuajele de pe corp. Actrița susține că aceste tatuaje nu o mai reprezintă și că s-a schimbat semnificativ de-a lungul timpului. Mesajul ei a fost primit cu uimire de către fanii săi, care au fost obișnuiți cu imaginea sa.

„M-am sucit! Vreau să îmi șterg toate tatuajele. Nu mă mai reprezintă… Sunt alt om acum', este mesajul transmis de Oana Zăvoranu pe Instagram.

La sfârțitul lunii trecute, Oana Zăvoranu a divorțat de Alex Ashraf și a anunțat că este „liberă și disponibilă”.

Mai multe articole despre:
oana zavoranu despartire iubit Alex Ashraf Pepe