MENIU

O româncă născută la Timișoara vrea să fie PRIMAR în Las Vegas

Irina Hansen, o femeie de afaceri născută la Timișoara, vrea să fie PRIMAR în Las Vegas. Irina se prezinta ca fiind conservatoare şi va concura împotriva altor 4 candidaţi la primăria capitalei mondiale a jocurilor de noroc.

Irina Hansen și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar la un eveniment de campanie, relatează KNTV.

 

Născută în România în 1978, Irina a emigrat în Statele Unite pentru a "scăpa de domnia opresivă a unui dictator comunist", potrivit unui comunicat de presă, deși la căderea regimului comunist avea doar 11 ani.

 

În 1998, Irina s-a stabilit în Las Vegas, iar din 2005 a devenit agent imbiliar licențiat. În 2019, românca a înființat Prestige Salon and Spa.

 

 

HANSEN promite să găseasă o soluție pentru persoanele fără adăpost

 

Irina Hansen se identifică drept fiind o conservatoare, iar platforma ei evidențiază transparența și responsabilitatea față de cetăţeni, creșterea economică durabilă, asigurarea siguranței orașului și găsirea unei soluții pentru persoanele fără adăpost.

"Irina crede că, sub conducerea ei, va putea crea o creștere economică durabilă în Las Vegas și va restabili încrederea poporului în oficialii aleși. S-a săturat de oameni care fac promisiuni goale pentru a fi aleși, ceea ce s-a transformat în inactivitate și complenzanţă", se arată în comunicat. Motto-ul ei de campanie este: "Dacă ei nu o vor face, eu o voi face!".

Mai multe articole despre:
irina hansen primar las vegas timisoara ceausescu