MENIU

O româncă a devenit nevasta unuia dintre cei mai mari fotbalişti europeni

O româncă a devenit nevasta unuia dintre cei mai mari fotbalişti europeni

Unul dintre cei mai în vogă fotbalişti belgieni, Axel Witsel (26 de ani), s-a căsătorit civil cu iubita lui, românca Raffaella Szabo (25 de ani), cu care are o relaţie de peste patru ani. Acum două luni ei au devenit părinţii unei fetiţe, botezată Mai-Li.

El belgian, cu tată originar din Martinica, ea născută în Braşov, plecată de mică din România alături de părinţi. S-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni acum patru ani şi de atunci sunt împreună. Fotbalistul Axel Witsel şi românca Raffaella Szabo au făcut sâmbătă pasul cel mare, căsătorindu-se civil, la Liege, scrie Click.ro.

În aceeaşi zi au făcut şi botezul fetei lor în vârstă de două luni, Mai-Li. Ceremonia a fost una extrem de discretă, mirii fiind protejaţi de bodyguarzi atât la intrarea în sala în care s-a desfăşurat ceremonia, cât şi la ieşire.

O maşină de teren i-a luat din faţa clădirii, ei fiind acoperiţi cu umbrele negre pentru ca nimeni din presă să nu-i poată fotografia. Secretomania în legătură cu evenimentul are şi o explicaţie. Cei doi au vândut drepturile de imagine asupra nunţii unei reviste belgiene, care va prezenta pe larg cum au decurs lucrurile.

Apropiaţii lor spun că cei doi se iubesc mai mult ca oricând şi că au depăşit momentul crucial al relaţiei lor.

Mai multe articole despre:
căsătorie fotbalist Axel Witsel Raffaella Szabo