MENIU

O profesoară de 35 de ani a făcut dragoste cu elevul său de doar 15 ani - Femeia îi trimitea băiatului poze nud și filmări indecente

Kandice Barber

Caz incredibil în Marea Britanie unde o profesoară a făcut sex cu elevul ei în vârstă de doar 15 ani. Legătura dintre profesoară și elev a continuat mai multă vreme, femeia l-ar fi "bombardat" cu mesaje pe o rețea de socializare unde chiar l-ar fi întrebat dacă preferă sânii sau fundul ei.

O profesoară suplinitoare din Marea Britanie, de la școala Princes Risbourough School din Buckinghamshire este acuzată că ar fi făcut sex cu un elevi minor în vârstă de 15 ani. Ea a fost cea care a inițiat idila dintre cei doi, l-a abordat pe o rețea de socializare.

Kandice Barber este măritată și are chiar și trei copii însă faptul că soțul ei a neglijat-o a făcut-o să se îndrepte spre elevul care i-a acordat mai multă atenție. Profesoara l-a adăugat pe elev ca "prieten" pe o rețea de socializare după care tot ea a fost cea care l-a abordat și a inițiat conversațiile.

Profesoara i-a spus elevului "să fie obsedat de ea" și i-a mai mărturisit că visează să intre peste el la duș. În data de 10 octombrie 2018 Barber a aranjat chiar o întâlnire atunci când soțul ei nu era acasă. Ea a continuat să-i trimită elevului diverse filmulețe și fotografii cu ea în ipostaze intime, nud, scrie dailymail.co.uk.

 

Mai multe articole despre:
sex cu profesoara elev marea britanie