MENIU

O mireasă şi-a făcut singură toate fotografiile de nuntă. Cum arată acum albumul cu poze

<p>Cluj: Nunta fiicei primarului s-a mutat la Urgenţe. Invitaţii au m&acirc;ncat bine şi au ajuns la spital</p>

O mireasă din Estonia a reuşit să surprindă cele mai frumoase momente de la nunta sa, realizând singură toate fotografiile.

Liisa Lutsb are 29 de ani şi locuieşte în Talinn. Ea şi logodnicul ei deţin Mellow, o companie mică ce oferă servicii video, foto şi de animaţie. Aşadar, când au decis să-şi unească destinele, cei doi nu au mai trecut prin „povara” găsirii unui fotograf bun.

Liisa a decis să se ocupe ea însăşi de asta, scrie buzzfeed.com.

„Nu am vrut să fie un eveniment mare şi să facem o super petrecre. Am preferat să evităm tot stresul care vine la pachet cu organizarea unei nunţi”, a explicat femeia.

„Totul a fost foarte relaxat şi confortabil. De asemenea, nu am simţit nevoia unui fotograf profesionist. Am vrut doar să ne oficilizăm relaţia, să sărbătorim asta un pic şi să lăsăm ca restul să vină de la sine”, a adăugat Liisa.

Acum, văzând rezultatul, proaspăta soţie spune că nu regretă nicio clipă alegerea, ba chiar că a primit felicitări pentru poze.

„Este drăguţ să auzi de la oameni că fotografiile sunt simple şi autentice şi că le-a plăcut foarte mult această idee creativă”, a mărturisit Liisa în cele din urmă.