MENIU

O fetiță trimite o scrisoare la Google. Răspunsul primit e uimitor: Dragă Katie, mulțumesc pentru...

Fiica unui angajat de la Google a trimis o scrisoare companiei, în care l-a rugat pe șeful tatălui ei să îi dea o zi liberă bărbatului, pentru că este ziua lui și pentru că ”e vară”. Răspunsul Google este impresionant.

Katie a scris companiei că tatăl ei nu lucrează doar sâmbăta, iar cum miercuri este ziua lui, i-ar plăcea să o petreacă cu familia.

”Dragă lucrătorule la Google,

Poți, te rog, când vine tati la birou să îi dai o zi liberă? De exemplu, miercuri. Pentru că tati are liber doar sâmbăta.

PS: Este ziua lui tata

PPS: Este totuși vară”, a scris fetița.

Daniel Shiplacoff, director la Google, a citit scrisoarea și l-a lăudat pe tatăl fetei pentru munca depusă.

”Dragă Katie, mulțumesc pentru scrisoarea ta amabilă și pentru solicitare. Tatăl tău a lucrat din greu pentru a crea multe lucruri pentru Google, de care se bucură milioane de oameni din lume. De ziua lui, dar și pentru că recunoaștem cât de important este să îți mai iei miercurea liberă în timpul verii, îi dăm concediu în prima săptămână din iulie. Să vă bucurați”, a fost răspunsul lui Shiplacoff.

Unii internauții au pus la îndoială verdicitatea scrisorii, subliniind că este vorba despre o campanie de publicitate a Google, însă compania de IT a confirmat pentru Huffington Post și The Blaze autenticitatea ambelor scrisori.

Mai multe articole despre:
scrisoare google fetiţă