MENIU

O dragoste din trecut își face apariția începând cu 10 octombrie. Care sunt cele 3 zodii norocoase

Zodiac chinezesc/ Arhivă foto

Această nouă săptămână a lunii octombrie vine cu noi surprize, mai ales în ceea ce privește astrologia, iar potrivit unor experți în domeniu, anumite semne ale zodiacului se vor reuni cu o dragoste din trecut începând cu data de 10 a acestei luni, care îi va dezechilibra.

După cum se știe, nu doar evenimentele astronomice influențează previziunile astrologiei, ci și schimbările de ciclu, în acest caz fiind trecerea de la o săptămână la alta, motiv pentru care experții au aruncat niște prevestiri pentru semnele zodiacului, întrucât unii se vor reuni cu o dragoste din trecut începând cu data de 10 octombrie, scrie Click!.

Semnele zodiacale care se vor reuni cu o dragoste din trecut

Potrivit unor experți în astrologie, există doar câteva semne zodiacale care se vor reuni cu o dragoste din trecut începând cu 10 octombrie, dezechilibrându-se și făcându-i să ia decizii grele cu privire la viața lor amoroasă. De aceea trebuie să fie foarte precauți atunci când iau fiecare etapă.

Şobolan

În primul rând, oamenii născuți în anul Șobolanului sunt fermecați și pricepuți să formeze legături solide, atât de prietenie, cât și de cuplu. Pentru ei, legătura emoțională cu cealaltă persoană este esențială atunci când se formează o relație. Cu toate acestea, în aceste zile, oamenii din această zodie s-ar putea reconecta cu o relație din trecutul lor.

Iepure

Pe de altă parte, oamenii din zodia Iepure se remarcă prin sensibilitate și generozitate. Sunt ființe care prețuiesc profund dragostea și legăturile unui cuplu, pe lângă faptul că sunt pasionate și înțelegătoare cu oamenii din jurul lor. În aceste zile, ai putea experimenta o reuniune pasională cu unul dintre partenerii tăi din trecut.

Cal

În cele din urmă, oamenii din zodia Cal sunt aventuroși și pasionați. Își trăiesc relațiile amoroase cu mare intensitate și le este greu să se lase. Prin urmare, se pot reconecta cu o dragoste din trecut în următoarele zile din octombrie.