MENIU

Nutriționistul Virgil Stroescu dezvăluie secretul unei slăbiri masive. Preparatul minune este unul TRADIȚIONAL

Secretul unei diete, dezvăluit de un specialist

Un preparat minune poate ajuta la o slăbire accelerată. Doctorul Virgiliu Stroescu a dezvăluit secretul său într-un podcast. Medicul susține că o persoană poată să slăbească până la un kilogram într-o zi dacă ar consuma un aliment popular în bucătăria românească. 

"Când cineva este foarte grav și vrea să slăbească, să slăbească masiv, am oameni care au venit cu 130 de kile și i-am adus la 70. Luni, miercuri, vineri numai supă, trei litri de supă, nimic altceva. După o lună se obișnuiește perfect organismul.

 

Cât mai vegetală, cât mai gustoasă, dar să aibă jumate apă. Că dacă e o cremă din aia groasă, de legume, după ce mănânci, te faci dublu. Te scoli dimineața, îți bei supa, doi litri, îți bei apa, te-ai săturat, pleci sătul că ai băut supa, după o oră două te cheamă că iese afară apa, mai bagi al doilea rând și în ziua aia slăbești minim un kilogram," a afirmat nutrișionistul, în cadrul unui podcast, potrivit Realitatea Plus.

 

O supă de legume poate conține o sută treizeci de kilocalorii la o porție de două sute cincizeci până la patru sute de grame. 

Mai multe articole despre:
virgil stroescu slabire aliment minune supa foame