MENIU

Nunta la care toată lumea a plâns cu lacrimi amare. Motivul e cumplit. Mireasa abia aflase totul

O tânără din SUA s-a măritat cu alesul inimii sale, dar nunta a fost una tristă. Motuvul: cu puțin timp înainte, ea fusese diagnosticata cu cancer.

Destini Schafer a aflat la vârsta de 24 de ani că are cancer și că boala se află în stadiu terminal. Medicii i-au spus că organismul e deja prea slăbit pentru chimioterapie și au îndemnat-o să se interneze într-o clinică, unde să își trăiască ultimele zile ale vieții, scrie Daily Mail. 

A fost o lovitură cruntă. Tânăra urma să se căsătorească cu iubitul ei în Jamaica, ceva mai târziu, iar acum visul îi era spulberat.

 

Totuși, ceva minunat s-a întâmplat. Nunta a avut loc și asta pentru că a fost organizată de asistentele medicale de la clinica unde tânăra era internată.

Emoționate de povestea lui Destini, asistentele au vorbit cu iubitul fetei și în doar cinci zile au organizat o ceremonie care i-a adus pe cei doi în fața altarului.

A fost un moment cutremurător și toți invitații au plâns. "Azi a fost cea mai bună zi pe care am avut-o de când au auzit diagnosticul", a spus Schafer.

Se pare chiar că nunta a avut un efect neașteptat de bun asupra sănătății tinerei. Medicii cred acum că fata poate suporta chimioterapia și tratamentul a început deja.

 

Mai multe articole despre:
cancer