MENIU

Nu ştia că Facebook are şi o secţiune "ascunsă" de mesaje. Când a deschis-o a izbucnit în plâns

Un bărbat din Marea Britanie a trecut printr-o experienţă extrem de tristă, după ce a descoperit, după doi ani, un mesaj necitit, primit pe Facebook.

Puţini utilizatori ai Facebook ştiu că reţeaua de socializare are o secţiune "ascunsă" de mesaje, unde intră automat ceea ce îţi scriu persoanele cu care nu eşti prieten. Aşa a păţit şi britanicul Michael Kendall, scrie Daily Mail.

Bărbatul în vârstă de 29 de ani a aflat despre existenţa acesteia abia recent, după ce a citit un articol pe Internet. Imediat, şi-a verificat şi el contul şi aflat astfel ceva copleşitor. În urmă cu doi ani, o femeie pe care nu o cunoştea, îi trimisese un mesaj în care îl anunţa că tatăl lui, cu care pierduse legătura încă din copilărie, era pe moarte, internat la un spital din apropiere. Un alt mesaj, trimis de aceeaşi persoană a doua zi, îl informa că tatăl lui murise în timpul nopţii.

"Inima mi-a stat în loc când am citit. Nu-mi venea să cred că văd mesajul acela doi ani mai târziu. Am fost distrus", a povestit Michael. "Poate că tata ar fi vrut să-şi ia rămas bun de la mine. Întotdeauna mi-am spus că într-o zi tata va vrea să repare lucrurile între noi şi poate că a şi vrut (...). Poate că a murit crezând că nu îmi pasă de el. Dar dacă aş fi văzut mesajul, cu siguranţă m-aş fi dus să-l văd", a adăugat el.

Michael a mai explicat că tatăl lui a fost alcoolic, iar din cauza aceasta mama lui şi cu el plecaseră de acasă în urmă cu mai mulţi ani.