MENIU

Nouă modalitate de PLATĂ în Statele Unite: Smiley le-a arătat fanilor cum se poate plăti cu palma - Clipul publicat pe TikTok - VIDEO

Plata cu palma/ Captură TikTok

Plata cu cardurile bancare și cu smartphone-ul ar putea ajunge în curând istorie. O nouă modalitate se folosește deja în Statele Unite ale Americii. Este vorba despre plata cu palma. Mai exact, după cumpărarea produselor, clienții nu vor mai scana carduri, ci propria mână. Aflat în SUA, Smiley, uimit de acest mod de plată, a postat și un clip pe TikTok. 

 "Da, deci în America s-a ajuns la nivelul la care se poate plăti cu palma. Nu știu dacă știați treaba asta", a afirmat artistul, într-o postare pe TikTok.

Potrivit informațiilor apărute în presa internațională, sistemul de plată cu palma nu este atât de complicat. Există un lanț de supermarketuri în SUA care a implementat deja această tehnică de achiziționare a produselor. Practic, fiecare client care își dorește să acceseze mecanismul trebuie să își înregistreze amprenta palmei, evident unică, apoi să îi atribuie un card de plată și un număr de telefon.

@smiley_omul În America se plătește cu palma. Bine ați venit în viitor! ✋🏼 #Smiley #DailyTok #traveltok #americandream #new #blowthisup ♬ original sound - Smiley


Tot mai multe magazine s-ar putea îndrepta către această metodă simplă de plată, spun specialiștii. 

Mai multe articole despre:
smiley fani palma plata cu palma