MENIU

Nostradamus, previziuni tulburătoare pentru 2022. Evenimentele care vor marca omenirea 

Nostradamus, previziuni tulburătoare pentru 2022

Nostradamus, unul dintre cei mai cunoscuți prezicători din istorie, și-a câștigat notorietatea datorită capacității sale de a afla, prin diverse metode, evenimente care aveau să se întâmple în viitor, apropiat și îndepărtat deopotrivă.

Nostradamus a fost atât un medic dedicat, cât şi un personaj controversat specializat în arta ocultismului. Viața sa aventuroasă, marcată de călătorii numeroase și îndelungate, a stârnit admirația, dar și invidia celor din jur. El a început să-și publice profețiile și viziunile abia în 1550 și a devenit celebru la foarte scurt timp după aceea. 

Previziunile sale erau bazate pe știință, savantul realizând calcule în funcție de poziția stelelor şi a planetelor față de pământ sau alte corpuri cereşti.

Prezicerile lui Nostradamus pentru anul 2022:

Dolarul american se va prăbuși

Previziunea lui Nostradamus:

„Copiile aurului și ale argintului vor scădea,
cele care au fost aruncate în lac, după ce au fost furate
în urma descoperirii că totul a fost epuizat și risipit de datorie.
Toate scripturile și legăturile vor fi șterse.”

Intepretarea modernă:

Inflația va scăpa de sub control, iar dolarul american se va prăbuși. Aurul, argintul și bitcoinul vor deveni principalele active în care merită să investești.

Explozie în Marea Mediterană

Previziunea lui Nostradamus:

„Cerul va arde la 5 și 40 de grade
Focul se va apropia de noul oraș
Flacăra cea mare se va împrăștia
Când vor fi testați „normanzii”.”

Intepretarea modernă:

Evenimentul va avea loc la est de Insula Minorca. Nostradamus a prezis că cerul va fi luminat de o îngrozitoare explozie care se va răspândi, în timpul unor teste cu rachete nucleare. Citește continuarea