MENIU

Motive pentru care limba engleză este ușor de învățat și de vorbit (P)

Motive pentru care limba engleză este ușor de învățat și de vorbit (P)

Ne este greu să învățăm și să vorbim în engleză, deoarece avem tendința de a folosi metodele de învățare greșite, avem tendința de a analiza excesiv fiecare aspect al limbii engleze din punct de vedere gramatical și ne concentrăm prea mult pe neregulile limbii.

Orice limbă de pe planetă are ceva unic şi adevărul este că putem găsi toate motivele din lume pentru a spune că este greu să învăţăm limba engleză. Există verbe neregulate, substantive neregulate, sute de reguli gramaticale și excepții de la aceste reguli, reguli de ortografie - lista continuă şi dacă alegem să îmbrăţişăm această presupusă dificultate a limbii, atunci engleza ar fi mult mai puţin răspândită în întreaga lume. Iată câteva motive care ne ajuta să realizăm ca engleza este o limbă uşoară:

Engleza este o limbă cu gen neutru

Este uimitor faptul că poți folosi orice substantiv în engleză în timp ce eşti 100% sigur că nu poți greși în legătură cu genul său, pur și simplu pentru că nu există! După cum probabil știai deja, substantivele engleze nu vin în genuri specifice - nu există genul feminin, masculin sau neutru, ceea ce face destul de ușor să memorezi și să foloseşti orice substantiv nou în limba engleză.

Conjugarea verbelor este destul de simplă

Chiar dacă urăști verbele neregulate, trebuie să recunoşti că este destul de simplu să conjugi orice verb regulat în limba engleză! Verbul rămâne același, cu excepția celei de-a treia persoane care poate obține la final un „-s” sau „-es”. Nu poate fi mai simplu decât atât!

Revenind la verbele neregulate, este nevoie de ceva de lucru pentru a le controla, dar vei fi surprins să afli cât de multe dintre ele nu sunt de fapt utilizate în viața reală! Cea mai mare parte a tabelelor verbale neregulate este irelevantă pentru un vorbitor începător de limba engleză, așa că nu-ți pierde timpul să le înveţi că apoi să realizezi că sunt prea greu de reţinut. Dacă întâmpini dificultăţi în învăţarea verbelor neregulate, poţi urma nişte cursuri engleză care te vor ajuta să înţelegi mai bine regulile gramaticale.

Conjugarea substantivului este chiar mai simplă!

Când vine vorba de conjugarea substantivelor în engleză, singurul lucru pe care trebuie să-l ai în vedere este cazul posesiv care cere un apostrof și litera "s" atașată la sfârșit ca în exemplul: "Tom’s website" - "site-ul lui Tom".

În afară de asta, toate substantivele engleze rămân neatinse indiferent de cazul gramatical, ceea ce înseamnă că nu poţi greși cu nimic atunci când utilizezi un substantiv într-o propoziție. Evident, trebuie să foloseşti prepozițiile potrivite (la, în, pe, cu, sub etc.), care sunt indicative ale cazului gramatical în engleză. Învaţă engleză rapid folosindu-te de cele mai simple metode.

Limba engleză este extrem de răspândită în întreaga lume şi inevitabil o foloseşti, în special în domeniul afacerilor şi tehnologiei. Deci, concluzia este că, indiferent de limba ta maternă, vei avea întotdeauna cunoştinţe de bază în limba engleză doar pentru că există o mulțime de cuvinte în engleză cu care eşti familiarizat şi pe care le utilizezi.

Mai multe articole despre:
invata engleza cursuri engleza