MENIU

Modelul care sparge toate tiparele de frumuseţe. Povestea ei e incredibil de emoţionantă

O tânără din California dă o lecţie de viaţă întregii lumi: deşi născută fără picioare, Kanya Sesser este un model de succes şi câştigă nu mai puţin de 1.000 de dolari pe zi.

Kanya Sesser este dovada vie că frumuseţea nu trebuie neapărat încadrate în anumite tipare. Tânăra în vârstă de 23 de ani s-a născut fără picioare, dar acesta nu a fost un obstacol pentru a-şi îndeplini visul.

Americanca a devenit model de lenjerie intimă şi câştigă peste 1.000 de dolari pe zi, scrie NY Daily News.

În ciuda dizabilităţii sale, Kanya a început să cocheteze cu modellingul la vârsta de 15 ani. A pozat mai întâi pentru câteva cataloage cu haine şi accesorii sport, apoi a început să fie căutată şi pentru şedinţe foto în lenjeri intimă.

Acum, Kanya este model şi speaker motivaţional, dar se antrenează şi pentru Jocurile Paralimpice din anul 2018.

„Este distractiv şi, în acelaşi timp, îmi spun povestea”, a explicat ea, referindu-se la fotografiile pe care le face. „Sunt diferită, iar asta este sexy. Nu am nevoie de picioare pentru a mă simţi sexy. Mă bucur că pot să câştig bani din asta şi iubesc să le arăt oamenilor cum poate fi definită frumuseţea. Imaginile acestea arată cât sunt de puternică”, a adăugat ea.

Totuşi, Kanya mărturiseşte că nu şi-a dorit dintotdeauna să facă asta, dar că ulterior şi-a dat seama ce o face fericită.

„A fost pur şi simplu întâmplător, iar acum m-am obişnuit cu asta. Îmi place să mă exprim într-un mod diferit decât s-ar aştepta oamenii. Sunt foarte sinceră, sunt reală. Nu o să mă port niciodată altfel cu cineva. Asta sunt eu”, a mai spus ea în cele din urmă.

 

Mai multe articole despre:
model lenjerie intimă Kanya Sesser invalidă