MENIU

MIT SPULBERAT!O femeie din Iran l-a făcut pe un cleric musulman să aibă cea mai proastă zi din viaţă

O femeie din Iran pe un cleric musulman să aibă cea mai proastă zi din viaţă

O femeie din Iran pare să spulbere complet mitul femeilor musulmane tăcute şi obediente. Ea a reuşit să îi provoace unui cleric musulman care a îndrăznit să îi critice ţinuta...câteva vânătăi serioase şi să îl facă să simtă că...a avut "cea mai proastă zi din viaţă".

În drum către o moschee, un cleric musulman a văzut o femeie pe care a considerat-o ca având o ţinută "nepotrivită", aşa că i-a atras atenţia să se acopere. Femeia iraniană i-a răspuns, imediat "Acoperă-ţi tu ochii", iar apoi l-a îmbrâncit zdravăn, susţine bărbatul, citat de Bloomberg.com.

"Nu ştiu ce s-a întâmplat după aceea, tot ce simţeam erau insultele şi loviturile femeii", îşi aminteşte clericul care a trebuit să fie spitalizat timp de trei zile din pricina rănilor. Se pare, însă, că bărbatul nu şi-a învăţat lecţia, pentru că spune că e obligaţia sa să atragă atenţia asupra nerespectării regulilor şi că, dacă ar avea ocazia, ar face-o din nou. Clericul musulman recunoaşte, însă, că a fost "cea mai proastă zi" din viaţa sa.

E primul caz din Iran în care un cleric musulman a fost agresat sau admonestat după ce a avertizat o femeie în privinţa ţinutei sale.

Mai multe articole despre:
Iran femeie mit spulberat