MENIU

MISTER. Cazul ÎNSPĂIMÂNTĂTOR al omului care a căzut din cer

Bărbatul s-a născut în Mozambic şi venea la Londra din Angola

Un incident incredibil s-a petrecut în urmă cu trei luni în Marea Britanie: un bărbat s-a prăbuşit realmente din cer pe o stradă din East Sheen, o suburbie a Londrei. Poliţiştii britanici cred acum că au aflat în cele din urmă detaliile incidentului. Bărbatul s-a născut în Mozambic, căuta cu disperare un trai mai bun şi a căzut dintr-un avion care făcea curse între Luanda, Angola, şi Londra.

Incidentul care i-a îngrozit pe locuitorii suburbiei londoneze a avut loc în septemberie 2012. Locuitorii din East Sheen  au auzit o bubuitură puternică şi au găsit, pe Portman Avenue, trupul neînsufleţit al unui bărbat de culoare, care nu avea acte asupra lui, ci doar nişte mărunţiş şi o cartelă SIM.

Poliţiştii au determinat iniţial că omul a căzut pur şi simplu din avionul care venea la Londra de la Luanda, din Angola. Cel mai probabil bărbatul a încercat să călătorească fraudulos, ascunzându-se în compartimentul roţii şi s-a prăvălit de la mare înălţime în momentul în care avionul a început să coboare pentru a ateriza.

Acum, autorităţile au aflat mai multe detalii despre bărbat. Cu ajutorul numerelor apelate de pe cartela bărbatului, poliţştii au găsit o femeie cu care acesta fusese în contact, scrie The Independent.

Femeia, care trăieşte în Elveţia, a declarat că omul a lucat pentru ea ca îngrijitor al casei din Africa de Sud.

Poliţiştii au mai aflat că, începând cu 2010, bărbatul a călătorit în Botswana şi Zambia în căutarea unui loc de muncă, înainte de a trece graniţa în Angola.

În Angola, omul a luat decizia care i-a pus capăt vieţii. A evitat controalele de pe aeroportul din Luanda şi s-a strecurat în avionul care a plecat spre Anglia, cu gândul de a se muta aici pentru o viaţă mai bună.

Poliţiştii spun că este foarte posibil ca omul să fi murit înainte de a atinge solul. Oficialii British Airways au precizat că nu există vreo dovadă a faptului că bărbatul s-a aflat la bordul cursei BA 76, dar oamenii legii sunt convinşi de acest lucru. 

Mai multe articole despre:
Mozambic