MENIU

Mircea Badea, un nou scandal la CNA

<p>Mircea Badea&nbsp;</p>

Mircea Badea a fost audiat, marţi, la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), după ce emisiunea sa, „În gura presei”, difuzată de Antena 3, a fost reclamată pentru referiri pe care el le-a făcut la adresa procurorului George Bucurică, acuzat de hărţuire sexuală. Un membru al Consiliului i-a atras atenţia realizatorului TV să nu transforme vizita la această instituţie într-o emisiune.

În şedinţa CNA, Mircea Badea şi-a început discursul spunând că emisiunea sa este difuzată la ora 24.00 şi că programul nu este unul pentru minori.

„Emisiunea «În gura presei» este la ora 12 noaptea. La această oră, în principiu, minorii poate au altă treabă – adică să se duc şi ei să se culce, poate au şcoală a doua zi. Deci nu este emisiune pentru minori, nu a fost niciodată. Părinţii trebuie să aibă grijă de minori, să îi trimită la culcare, pentru că aşa este normal şi corect”, a spus Badea.

Realizatorul TV a continuat spunând că din punctul său de vedere, nu a fost încălcată legislaţia în emisiunea reclamată. 

„Indiferent de opţiunea fiecăruia, sau de gustul fiecăruia, sau de subiectivismul fiecăruia, aici trebuie să se aplice o lege. Din punctul meu de vedere, nu s-a încălcat nicio lege în această emisiune. Înţeleg că domnul procuror Bucurică are «naturelul simţitor» şi nu îi convin emisiuni de televiziune. Asta nu înseamnă că ce nu îi convine unui procuror este şi în afara legii. Înţeleg că este deranjat domnul Bucurică că i-am zis «bă» (…) Bine că nu i-am zis «fă». Bă este un apelativ”, s-a apărat Mircea Badea. 

Mai multe articole despre:
CNA Mircea Badea în gura presei