MENIU

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil, din nou împreună

Cei doi foşti iubiţi s-au reîntâlnit din nou azi, la o conferinţă de presă. Mihaela Rădulescu (45 de ani) şi Dani Oţil (34 de ani) vor participa împreună la cea de a doua ediție „Wings for Life World Run” în Romania, al căror ambasadori sunt pentru ţara noastră. Evenimentul va avea loc la 3 mai.

Oameni din peste 35 de oraşe de pe 5 continente, printre care și români, vor alerga pentru cei care nu pot alerga, pentru oamenii cu probleme! Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil sunt ambasadorii acestui eveniment în România, alături de George Balta, Daniel Osmanovici, Toma Coconea, Andrei Rosu, Paul Dicu şi Alin Petrache.

Cât a durat evenimentul au fost foarte tandri unul cu altul
Cei doi foști iubiți s-au întâlnit în sala de conferinte a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, unde au povestit despre proiect şi despre cât de mult vor să alerge. „De această dată vreau să alerg mai mult de 8 kilometrii, poate 15, în funcţie de cât voi putea. Sper să pot ajuta şi eu oameni ca George Baltă (ruigbist care a ajuns în scaunul cu rotile după un accident la un meci, n.r.) să meargă din nou”, a povestit Mihaela Rădulescu.

Mai multe, pe click.ro

Mai multe articole despre:
Mihaela Rădulescu Dani Oţil