MENIU

Mesajul transmis de Univers zodiilor, pentru a-și găsi sufletul pereche

Sursa foto: Pixabay

„Există un moment în viață în care întâlnim pe cineva și simțim că-l cunoaștem dintotdeauna”, spune un poet indian contemporan. Aceasta este o frumoasă definiție a sufletului pereche.

Este adevărat că-l cunoaștem dintotdeauna pe cel care ne este predestinat, pentru că această conexiune este dincolo de spațiu și timp. Pentru cei care cred în vieți anterioare, sufletul pereche este cineva cu care deja au împărtășit experiența dragostei, într-o altă existență.

Sufletul pereche ne poate apărea în vis sau într-o stare de reverie. Este o persoană care se suprapune perfect proiecției noastre despre iubire, acel anima sau animus despre care vorbește psihologia abisală.

El ne dă sentimentul că ne întregește, este în rezonanță totală cu noi și împărtășește același nivel vibrațional.

Nu contează vârsta, conjuncturile vieții sau obstacolele care ni se ivesc în cale; atracția este fulgerătoare, de nestăvilit.

Anumite configurații astrale sunt propice pentru întâlnirea cu sufletul tău pereche. De exemplu, În această perioadă planeta iubirii, Venus, se află în înflăcăratul Berbec, de aceea se activează radarul nostru de pasiune și atragem către noi persoana care ne este menită,

Atunci când ne aflăm în căutarea sufletului pereche, Universul conspiră al realizarea dorinței noastre. Trebuie, însă, să fim receptivi la mesajele sale și să învățăm să le descifrăm cu puterea inimii.

Mesaje de la Univers pentru zodiile care își caută sufletul pereche

Berbecul

Ca să-ți găsești sufletul pereche, trebuie mai întâi să crezi în el. Atunci când cineva  îți aduce în viață numai iubire și încearcă din răsputeri să te protejeze, cum ar putea fi o persoană obișnuită? Această dovadă ar trebui să-ți fie de ajuns pentru a crede în jumătatea ta. Mesajul Universului pentru tine este să cauți persoana care îți hrănește sufletul numai cu dragoste. Gândește-te dacă este cineva în viața ta care îți oferă o astfel de iubire sau așteaptă-l pe acela care te așează mai presus decât pe oricine.

Taurul

„Un soț este cineva lângă care poți trăi, un suflet pereche este cineva fără de care nu poți să trăiești”. Acesta este mesajul pe care ți-l trimite Universul, învățându-te să cauți acea persoană cu care împărtășești cea mai intimă conexiune. Nu uita că ești guvernată de Venus, de aceea iubirea este temelia vieții pentru tine, pilonul principal al dezvoltării tale. Nu te grăbi să fii lângă cineva doar ca să scapi de singurătate. Universul ți-a pregătit cea mai mare fericire, așa că nu lăsa niciodată pe cineva să-ți spună cu cine să stai și nici nu accepta să primești  mai puțin decât meriți.

Gemenii

Atunci când îți vei întâlni sufletul pereche, o vei simți în întreaga ta ființă, pentru că trupul, mintea și sufletul tău vor vibra la unison.

„Amândoi veți ști că vă iubiți încă de la începutul timpurilor”, iată ce îți transmite Universul. Dar cum lumea este atât de mare, nu te aștepta ca sufletul tău geamăn să-ți iasă imediat în cale. Poți avea mai multe iubiri până să-l întâlnești pe cel ales, iar unele dintre aceste relații îți vor da chiar iluzia că ți-ai găsit jumătatea. Dar, dacă privești adânc în tine, vei face distincția fină între o relație trecătoare, chiar dacă este minunată și acea iubire care te împlinește cu adevărat. 

Racul

„Sufletul tău pereche este acel partener care îți înțelege nevoile, sufletești, trupești și mentale, fără să fie nevoie să îi dai prea multe explicații”. Acest mesaj este cel care trebuie să-ți orienteze căutarea și să fie ca un far călăuzitor pentru tine. Natura ta profund emoțională te face să te arunci ușor în relații cu întreaga ta ființă și să pui în iubire toată inima ta. Din păcate, s-ar putea să întâlnești oameni care profită de devotamentul tău și nu-ți asigură protecția și dragostea de care ai nevoie. Nu alege numai cu inima; activează și latura ra rațională, dacă vrei să găsești persoana care îți este menită.

Leul

Ești o persoană care are nevoie să găsească în sufletul pereche pe cineva care te susține necondiționat, te admiră și îți este alături, mai ales în momentele dificile ale vieții.

„Sufletul tău pereche îți este suficient pentru a înfrunta 1000 de suflete inamice”, acesta este mesajul tău din partea Universului. Chiar dacă ai multiple legături, nu poți ajunge la o deplină intimitate decât cu cineva care te oglindește perfect, îți înțelege și partea întunecată a sufletului, nu doar pe cea strălucitoare. Cel care este dispus să stea în umbră pentru ca tu să te afirmi și să sacrifice orice pentru dragostea voastră, acela merită să-ți fie alături pentru totdeauna.

Fecioara

„Nu spune nimic, căci îți voi înțelege tăcerea”, acesta este un mesaj profund, care rezonează perfect cu tine. Ai nevoie de cineva care să privească dincolo de tăcerile tale, să te accepte cu tot ceea ce ești, să înțeleagă la fel de bine cuvintele tale ca și limbajul trupului și ochilor tăi. Câteodată simți nevoia să te retragi în tine sau nu ai chef să respecți conveniențele sociale, doar pentru a vea o aparență plăcută și dezirabilă celorlalți. Sufletul tău pereche trece dincolo de respingerea ta sau de oboseala de a fi ca ceilalți, pentru a te întâlni pe teritoriul autenticității tale.

Balanța

Chiar și în perioadele în care viața te aruncă într-un vârtej, simți nevoia să-ți regăsești echilibrul, să ai acel țărm unde te poți odihni, acel loc sigur unde nu ajunge tumultul lumii. Ascultă îndemnul Universului și caută acea persoană care te primește în brațele sale ca într-o bulă de protecție.

„Câteodată, vreau doar să pun capul în poala ta și să dorm”, acesta este refrenul sufletului tău obosit. Sufletul pereche este cel care îți aduce înapoi echilibrul pierdut și te face să te simți la fel de ocrotită ca la sânul unei mame.

Scorpionul

Ai multe teritorii întunecate în sufletul tău și multe tenebre în care riști să te rătăcești, atunci când nu ai pe nimeni alături să-ți arate calea.

„Niciodată să nu lași să plece de lângă tine acea persoană care face lumină în întunericul tău”, iată mesajul Universului pentru tine. Atunci când cauți numai plăcerea trupului sau numai excitarea minții și a emoțiilor, nu îți vei găsi sufletul pereche. Dar, dacă întâlnești pe cineva care scoate partea cea mai bună din tine, care te face să te împaci cu demonii tăi interiori, nu căuta mai departe, pentru că tocmai ți-ai găsit jumătatea reală.

Săgetătorul

„Nu trebuie să rămâi captivă într-o istorie negativă care se repetă. Poți întotdeauna să alegi o carte nouă, cu un final mai bun sau mai fericit și s-o așezi pentru totdeauna pe raft pe cea care te-a făcut să plângi.” Acest mesaj delicat ți se potrivește, pentru că Universul încearcă întotdeauna să-i vindece pe cei care au fost răniți. În ciuda aparenței tale vesele și exuberante, ascunzi în tine suferințe pe care nu le-ai mărturisit nimănui și pe care nu le-ai adus niciodată la lumină. Sufletul tău pereche este acel om sincer și tandru față de care vei simți că te poți dezvălui cu totul și în brațele căruia poți să plângi și să râzi cu aceeași sinceritate.

Capricornul

Atunci când ai sentimentul că cineva a aranjat, pur și simplu, lucrurile pentru ca tu să întâlnești o anumită persoană, s-ar putea să-ți fi găsit, de fapt, sufletul pereche. Pentru cineva atât de îndrăgostit de aerul rarefiat al înălțimilor cum ești tu, iubirea se scrie întotdeauna cu literă mare și nu ai nici o îndoială că sufletul tău geamăn te va regăsi în toate viețile și toate existențele. De aceea, îți este destul de greu să-ți găsești adevărata dragoste. ”Atunci când privești la întreaga ta viață, dacă ai sentimentul de miracol legat de o anumită persoană, dacă te minunezi că în ciuda tuturor lucrurilor rele și întâmplărilor haotice voi ați reușit să vă întâlniți la momentul potrivit, acesta este sufletul tău pereche”, te încredințează Universul.

Vărsătorul

„Când vine furtuna, sufletul tău pereche este cel care aduce umbrela și o ține deasupra ta, până când apare curcubeul”, iată frumosul mesaj destinat de Univers pentru tine. Te-ai obișnuit să fii mereu independentă, să rezolvi orice problemă pe cont propriu și să te bazezi numai pe tine. În adâncul sufletului, tânjești însă ca cineva să te apere și să preia o parte din poverile tale. În tine se ascunde un copil care are nevoie de ocrotire. Nu lăsa să intre în viața ta decât pe acela care îți poate ține mereu umbrela atunci când este furtună.

Peștii

„Când te uiți în ochii sufletului tău pereche, vezi lumea. În inima acestuia, tu vezi cerul, iar în sufletul lui, regăsești întregul Univers.” Dragostea ta este totală și necondiționată, te transfigurează pe tine și lumea întreagă. Sufletul tău pereche este cel care îți aduce departele în preajmă, te face să trăiești aventuri în fiecare zi și face să vibreze partea magică din tine. Alături de el, viața pare mai frumoasă, are culori mai bogate, sunete mai intense și emoții mai profunde.

Sursa: divahair.ro

Mai multe articole despre:
Horoscop 2023 zodii suflet pereche