MENIU

Mesajul amuzant lipit de o mamă pe uşa casei sale. "Bate la uşă doar dacă..."

Pentru ca fiii ei să nu fie treziţi din somn, o femeie din Marea Britanie şi-a lipit pe uşă un afiş inedit. „Gemenii dorm, aşa că bate la uşă doar dacă: a). Eşti Gary Barlow (cântăreţ britanic, membru al formaţiei Take That, n. red), b). Am câştigat la loterie, c). Cineva pe care îl cunosc a murit”, a scris ea.

Biletul lăsat de o englezoaică pe uşa de la intrarea casei sale a devenit viral pe Internet. Pentru că este mama a doi băieţi mici, Natasha Butler a decis să-i „avertizeze” pe cei care îi trec pragul că fiii ei adorm greu şi că, probabil, devin morocănoşi dacă sunt treziţi.

„Gemenii dorm, aşa că bate la uşă doar dacă: a). Eşti Gary Barlow (cântăreţ britanic, membru al formaţiei Take That, n. red), b). Am câştigat la loterie, c). Cineva pe care îl cunosc a murit”, a scris ea pe afişul lipit pe uşă.

Odată publicat pe reţelele de socializare, mesajul Nathasei a adunat mii de Like-uri şi redistribuiri, dar şi comentarii din partea altor mămici care au „empatizat” cu femeia.

„Stresul cel mai mare din viaţa mea este că cineva va suna la uşă, iar câinele meu va începe să latre”, a povestit cineva. „Ieri, eu şi fiica mea de trei ani ne-am întors de la grădiniţă şi am reuşit să mă întind şi eu puţin în pat în timp ce fetiţa dormea. Dar cineva a bătut la uşă şi ne-a trezit pe amândouă”, a adăugat ea.

De asemena, o altă britanică a mărturisit că „cel mai mare stres din viaţă este că cineva o să sune la uşă, iar câinele va începe să latre”, deşteptându-i astfel pe cei mici.

Pe de altă parte, o utilizatoare a reţelei de socializare a redistribuit mesajul Natashei, adăugând şi un tag cu numele lui Gary Barlow: „Uită de nunţile pe care le ai programate, această mămică vrea să apari la uşa ei”, i-a transmis ea muzicianului.

Mai multe articole despre:
USA mesaj Facebook Gary Barlow viral Natasha Butler