MENIU

Matt Damon rupe tăcerea! Cum a refuzat un rol care l-ar fi putut îmbogăți: "Sunt cei mai mulţi bani pe care un actor i-a refuzat vreodată”

Matt Damon

Actorul Matt Damon a refuzat, cu ani în urmă, un rol important care i-ar fi putut aduce câştigătorului premiului Oscar peste 250 de milioane de dolari.

Prezent în episodul de vineri al emisiunii "Who's Talking to Chris Wallace" de la CNN, Damon a mărturisit despre cum, în 2009, i s-a oferit nu doar rolul principal din "Avatar"-ul lui James Cameron, ci şi un procent din câştigurile filmului, relatează HotNews.ro.

"Este ceva îngrozitor", a glumit Damon când a fost întrebat despre calculul său de 250 de milioane de dolari, continuând să spună că "sigur că sunt cei mai mulţi bani pe care un actor i-a refuzat vreodată".

Damon a spus că era obligat să termine producţia seriei "Bourne", în care a jucat în perioada 2002-2016, şi că nu a vrut să le "lase de izbelişte" pentru a merge să facă "Avatar".

Reamintim că "Avatar" a devenit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile, cu aproape 3 miliarde de dolari de la lansarea sa din 2009.

Mai multe articole despre:
matt damon refuz rol bani avatar