MENIU

MASTERCHEF. Chef Florin Dumitrescu se însoară!

<p>Chef Florin Dumitrescu</p>

MASTERCHEF. Chef Florin Dumitrescu si iubita lui, Cristina Sima, se pregatesc de nunta. Cei doi vor pasi spre altar pe 7 iunie, iar dupa ceremonie vor face o petrecere ca-n filme la Buftea, cu 200 de invitati.

MASTERCHEF. Daca pentru Cristina alegerea rochiei a reprezentat provocarea cea mare, lui Florin Dumitrescu ii dau batai de cap bucatele din care se vor infrupta cei 200 de invitati.

Pretentiosul jurat de la "MasterChef", show difuzat de ProTV in fiecare marti, de la 20:30, nu vrea sa-si dezamageasca oaspetii tocmai la acest capitol, asa ca va fi atent ca nicio frunzulita de menta sau nici un bob de orez sa nu fie nelalocul lui.

Mireasa vrea sa pastreze secretul asupra tinutei, iar meniul marelui eveniment se pare ca nu a fost stabilit inca 100%. Cei doi stiu, insa, ca vor avea sarmalute pe masa, dar si preparate sofisticate.

 "Am probat zeci de rochii pana acum. Le-am luat la rand. In fiecare zi imi faceam cate o programare pentru proba. Am fost la atelierele celor care importa si am ajuns si la designeri romani. Nu a fost niciuna pe gustul meu. Am vrut sa-mi fac pe comanda, dar executia nu stiam cat ar fi fost de corecta si nu am vrut sa risc. Am gasit, in cele din urma, o rochie creata de un designer american", a povestit Cristina Sima la AcasaTV.

 

Chef Catalin Scarlatescu este alergic la cuisoare

“Am o problema cu ele inca din copilarie. Imi amintesc ca o batrana care lucrase ca asistenta in razboi ne-a invatat sa mestecam cuisoare daca avem dureri de dinti, pentru ca aroma lor puternica iti va face sa amorteasca gingiile. Ei bine, cred ca eu am facut exces de cuisoare la un moment dat si am dezvoltat un soi de alergie la acest ingredient, mai ales atunci cand este folosit in exces”, a povestit bucatarul. “Simt ca imi ia capul foc”, a mai spus chef Catalin, care nu se sfieste sa declare clar si raspicat ca nu suporta cuisoarele si nici nu ii trateaza cu indulgenta pe cei care fac abuz de ele, scrie enational.ro.

 

MASTERCHEF. A fermecat juriul de la Masterchef cu o SUPĂ

MASTERCHEF. O tanara concurenta a reusit sa devina un exemplu pentru toti cei care si-au incercat norocul la emisiunea de gatit dupa ce a executat o mancare dupa o poza.

MASTERCHEF. "Vreau sa invat mai mult, dumneavoastra sunteti. Din fiecare emisiune invat. Fac mancare pentru sotul meu, este foarte critic si ma lauda rar. Am vazut supa intr-o poza si m-am gandit sa o fac. Nu am mancat-o nicaieri. Sper sa imi aduca un sort", a spus tanara concurenta, scrie wowbiz.ro.

Tanara a facut o supa crema de sfeclă cu piept de rata afumat si prajit in unt.

Tanara a primit un sort de la Fodor dupa ce juriul a dat-o afara din hala de prezentare, lasand-o sa creada ca produsul ei nu a fost bun.

"Ati vazut farfuria ei? Asa asteptam de la voi. Painea a fost facuta in casa. A fost ceva extraordinar", a spus Catalin.

"A avut paine facuta in casa, culori, piept de rata, o farfurie frumoasa. Asta inseamna Masterchef", a spus Bontea.
 

MASTERCHEF. Povestea concurentului despre care spaniolii spun că e CONTE DE TRANSILVANIA

MASTERCHEF. Un personaj excentric, Alexandru Emil Petrescu, "înnobilat" conte de Transilvania a venit la MASTERCHEF cu o supă rece de cartof, praz, jambon, şofran şi căpşune.

MASTERCHEF. "Am pus căpşune ca o parodie, noi, românii din Spania suntem consideraţi căpşunari“, a spus concurentul care a trăit o perioadă în Spania. "A fost o parodie", a decretat Bontea. Cu toate comentariile, concurentul a obţinut un şorţ MASTERCHEF.

MASTERCHEFRomânul pe care spaniolii l-au declarat în acte Conte de Transilvania. GALERIE FOTO

MASTERCHEF.Alexandru Emil Petrescu este jurnalist şi a fugit în Spania, chiar după Revoluţia din 1989. Spaniolii l-au numit, dintr-o eroare administrativă, chiar în buletinul de identitate, Alexandru Emil Petrescu y Conde de Transilvanya. Ca jurnalist, românul a colaborat cu mari personalităţi din ţară şi din străinătate. Amintirile sale se opresc cu precădere asupra marelui jurnalist Valeriu Lazarov.

MASTERCHEF. Prahoveanul Alexandru Emil Petrescu este cetăţean al Regatului Spaniei, iar buletinul său de identitate, a fost eliberat de către statul spaniol şi Ministerul de Interne.

MASTERCHEF. Recent, el a primit un titlu nobiliar: Conde de Palantino şi Baron de Simferopol. Documentele şi braţul de arme, spune el, au fost autentificate de Marele Principe al Casei Imperiale Ruse.

MASTERCHEF. Contele a fugit din România după Revoluţia din ’89, pentru că se săturase de "mizeria din ţara sa". Până atunci lucrase la Platforma "Prometeu", şi în pragul revoluţiei a scos "Prahova Liberă", în care a publicat câteva luni bune.

MASTERCHEF. "Am făcut totul pe banii mei. Era o chestie privată. Doream să arătăm că totul s-a schimbat. Sosise o nouă eră, despre care, totuși, habar n-aveam ce e şi cum se mănâncă! Nici nu ştiam ce înseamă capitalismul… Era un ziar revoluţionar", a povestit jurnalistul.

MASTERCHEF. Contele de Transilvanya a plecat din ţară îndemnat de soţia sa, pe vremea aceea, şef de personal la o întreprindere de stat. "Mi-a spus că nu mai rabdă, că nu mai rezistă, şi că trebuie să fugim din ţară. Dintr-o dată, am luat hotărârea de a pleca. Era iarna lui ’91, pe 26 ianuarie", a spus contele.

MASTERCHEF. Petrescu a început să colaboreze la revista "Interviu", a lucrat la "Radio Nacional de España" şi la "Tele 5" cu Valeriu Lazarov. Reportajele sale, cu camera ascunsă, pentru emisiunea Antenei 3 Spania (7 dias y 7 noches), făceau o audienţă remarcabilă, povesteşte prahoveanul.

MASTERCHEF. A colaborat cu Lazarov

MASTERCHEF. "Pe Valeriu Lazarov Lesner îl puteai auzi în platourile de televiziune strigând: "¡Corta! ¡Repetimos!” (Stop! Repetăm!).

MASTERCHEF. L-am cunoscut întâmplător la Madrid, în 1992. Valeriu m-a invitat de câteva ori la cină, apoi m-a întrebat dacă doresc să lucrez pentru el la Tele Cinco - Spania, noul său copil de suflet, unde îşi începuse activitatea", povesteşte contele.

MASTERCHEF. "Deşi evreu, Lazarov era admirat de refugiaţii din Mişcarea Legionară a lui Horia Sima. Cei de dreapta îl acuzau că ar fi fost comunist - şi de aceea a refuzat să fie directorul general al Televiziunii Spaniole –, iar "roşii" îl proclamaseră "facha" (fascist), pentru că dictatorul Franco l-a acceptat la TV. Spaniolii nu-i înţelegeau experimentele TV şi-l porecleau "Mister Zoom". Lazarov mi-a declarat într-un interviu că, în 1991, a fost în România cu Silvio Berlusconi, pentru a înfiinţa două canale de televiziune, dar a rămas dezamăgit pentru că i s-a cerut mită. "Nu este vremea mea acolo!", spunea Lazarov, dezamăgit de greutăţile întâmpinate", a povestit jurnalistul.

MASTERCHEF. Petrescu a lucrat cu Valeriu Lazarov, "El Maestro", cum spune că îl alintau spaniolii, la teleseriile "Hostal Manzanares" şi "Tio Willy".

MASTERCHEF. "Am avut norocul să asist pe platourile studiourilor Tele Cinco – España, în calitate de asistent de regie, mai apoi de înregistrări, la debutul multora dintre starurile TV spaniole. De câte ori lucram sub oblăduirea lui se plângea de cârmuirea opacă, postcomunistă din ţară. Era un mare admirator al domnului Coposu şi al lui Ion Raţiu", mai spune Contele.

Mai multe articole despre:
concurenţi MASTERCHEF Catalin Scarlatescu