MENIU

Cătălin Măruță, singur la nunta lui Bobby Păunescu

Cătălin Măruţă şi Bobby Păunescu

Nunta lui Bobby Păunescu cu Alice Peneacă a avut loc sâmbătă, 18 iulie. Ceremonia s-a desfășurat în aer liber, la marginea lacului Buftea, iar la eveniment au participat rudele și prietenii apropiați ai mirilor. Printre puținii invitați s-a numărat și Cătălin Măruță, care a venit fără soția lui, Andra.

Nunta lui Bobby Păunescu cu Alice Peneacă a fost una restrânsă. Mirii au avut puțini invitați, din familie și cei mai apropiați prieteni. Cătălin Măruță a participat și el la selectul eveniment, însă viitorul tătic a venit neînsoțit.  Acesta a publicat pe o rețea socială o fotografie în care apare el alături de miri. Cu toate acestea, Andra a lipsit în pozele de la nuntă, scrie Click.ro.

Andra a publicat un videoclip pe o rețea socială în care a dezvăluit misterul.

Vedeta nu a putut ajunge la nunta lui Bobby Păunescu cu Alice Peneacă pentru că mai are numai câteva zile până la naștere: „E o duminică frumoasă, mai am câteva zile și o să nasc, așa că haideți să ne bucurăm de această duminică superbă alături de familie și de prietenii de pe Facebook. Vă pup tare, tare, dragilor, bye!” a spus Andra, la numai o zi după nuntă.

 

Mai multe articole despre:
nuntă Cătălin Maruţă Andra Bobby Păunescu