MENIU

Mâncare rapidă, la microunde: 4 reţete divine

Mâncare rapidă, la microunde: 4 reţete divine

Timpul nu este cel mai bun prieten al nostru, iar acest lucru se resimte in multe dintre activitatile de care ne ocupam zi de zi. Cheia succesului consta in improvizatie, in special in momentele in care te grabesti.

De exemplu, orele pierdute in bucatarie pot fi fentate cu usurinta daca iti surade ideea sa faci mancare rapida, la microunde.

Un mic dejun la ceasca, va rog!

O ceasca reprezinta recipientul perfect pentru un mic dejun rapid si gustos. Ai nevoie de doar cateva ingrediente si obtii intr-un timp scurt o mancare rapida, la microunde.

Ingrediente: un ou, o lingura si jumatate de lapte, sare, piper, un sfert dintr-o bagheta sau o felie de paine obisnuita, doua lingurite de crema de branza, o felie de proscitto/sunca/salam, verdeata, mustar.

Preparare

Bate oul si laptele intr-o ceasca, apoi adauga sare si piper dupa gust. Rupe painea in bucati si pune-le in ceasca. Adauga crema de branza, prosciutto si verdeata, apoi amesteca compozitia. Introdu recipientul in cuptorul cu microunde si asteapta cateva minute sa se faca. Dupa ce este gata, pune mustar deasupra si presara verdeata taiata marunt si bucura-te de un mic dejun gustos si hranitor.

Pastele, o reteta populara de mancare rapida, la microunde

Adori pastele, insa nu iti place sa pierzi mult timp sa le prepari? Solutia este sa alegi retete de mancare rapida, la microunde.

Citeşte articolul integral pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
retete Paşte ou ingrediente microunde ceaşcă