MENIU

Mama lui a murit. Mai apoi, s-a uitat la biroul ei și a văzut ceva ce nu și-ar fi imaginat

După moartea mamei sale, un tânăr a vrut să vadă ce secrete se ascund în biroul pe care aceasta nu l-a părăsit până în ultima clipă. Descoperirea pe care a făcut-o l-a lăsat fără cuvinte.

În urmă cu mulţi ani, tatăl tânărului i-a făcut cadou mamei sale un birou special, la care aceasta a lucrat o viaţă întreagă. Biroul conţinea tot ceea ce era nevoie într-un mini-atelier de croitorie.

Când a întors cu susul în jos banala măsuţă pe care mama lui lucra în fiecare zi, tânărul a descoperit o scrisoare emoţionantă scrisă de tatăl lui pe bucata de lemn. 

„Te iubesc, Becca. Orice zi ar fi, sper că este una minunată. Dumnezeu mi-a răspuns la toate rugăciunile în ziua în care mi te-a dat... Ştiu că zilele astea, petrecute alături de tine, sunt cele mai bune pe care le voi trăi vreodată. Nu ştiu dacă vei citi vreodată acest mesaj, însă vreau să ştii că te iubesc foarte mult. Dacă există un lucru pe care mi-l doresc în viaţă este acela de a fi la fel de bun precum eşti tu cu mine. Dacă voi putea face asta, voi fi cu adevărat cel mai fericit bărbat din lume. Te iubesc, soţia mea frumoasă! - Mason”, era mesajul scris de bărbat.

sursa

PROMOTIE IMPORTANTA LA eMAG! TOATE OFERTELE CU REDUCERI POT FI CONSULTATE AICI!

Mai multe articole despre:
părinţi Birou