MENIU

Luna este în Capricorn până pe 19 aprilie: O mare durere apasă două zodii

În aceste zile Luna zăbovește în Capricorn, fenomen care ne face să fim mai practici și mai eficienți, așa cum sunt și principalele caracteristici ale acestei zodii. 

 De asemenea, vom fi mult mai responsabili și mai determinați în a ne atinge scopurile stabilite. Așadar, rezultatele maxime de la locul de muncă nu vor întârzia să apară, iar succesul ne va încununa proiectele în desfășurare, până pe 19 aprilie.

Iată cum afectează zodiile Luna în Capricorn până pe 19 aprilie!

Berbec

În această perioadă, toate îți vor merge ca pe roate. Un parteneriat este pe cale să se nască, o ocazie unică ce îți va aduce doar beneficii. Partenerul tău de lucru nu îți va fi doar coleg, ci și amic de încredere cu care vei stabili o legătură specială. În relația de cuplu totul este roz și profiți de aceste zile pentru a-ți întări legătura cu persoana dragă.

Taur

O mare durere te apasă în această perioadă. Aceasta provine din grijile pe care ți le faci în ceea ce privește o colaborare precară cu unul dintre colegii tăi. Deciziile pe care le-ai luat până acum nu au fost tocmai cele mai potrivite, iar acest lucru ți-au adus mari pierderi. Încearcă să lași planul profesional la o parte până când Luna nu va mai fi în Capricorn, adică începând cu 20 aprilie.

Mai multe pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
taur berbec zodii