MENIU

Laura a avut parte de trauma vieții după ce a aflat ce ascunde iubitul ei. Povestea de dragoste s-a năruit

Laura Twyford, o tânără în vârstă de 19 ani din Eastvale, California, își împărtășește povestea cutremurătoare pe platforma TikTok, dezvăluind cât de șocată a fost atunci când a aflat secretul tulburător al iubitului său. Ceea ce părea a fi o poveste de dragoste idilică a devenit un coșmar pentru tânăra Laura.

Ce secret ascundea iubitul Laurei

Laura a trăit câteva luni într-o relație cu un bărbat care, ulterior, s-a dovedit a ascunde un secret crucial. În timp ce iubitul său i-a oferit impresia că își dorește o relație serioasă și chiar căsătorie, adevărul era departe de ceea ce Laura credea.

Descoperirea uluitoare a survenit după ce Laura a decis să pună capăt relației, simțind că partenerul său era tot mai absent și ocupat, arată Daily Mail. Cu toate acestea, ceea ce a urmat a fost un adevărat șoc pentru tânăra de 19 ani.

 „În urmă cu câteva luni l-am întâlnit pe acest tip. El m-a abordat. Am început să ieșim împreună. Îmi zicea: <<Mă voi căsători cu tine. Voi avea copii cu tine. Abia aștept să-mi petrec restul vieții cu tine>>. Mi-a cunoscut familia. Părea obsedat de mine. Părea îndrăgostit până peste cap de mine. Și eu eram înnebunită. Era o relație minunată. A devenit o problemă pentru că nu avea timp pentru mine”, și-a început tânăra povestea.

Iubitul Laurei era căsătorit

Accesând contul de Instagram al fostului ei iubit, Laura a fost devastată să vadă că o altă femeie îl numea „soțul meu”. Acest lucru a condus la o descoperire dureroasă: bărbatul avea o relație stabilă de trei ani cu acea femeie, în timp ce se afla într-o relație cu Laura.

Cercetările ulterioare ale Laurei au dus la o adevărată revelație: prietenul cel mai bun al fostului ei iubit era, de fapt, fratele femeii cu care acesta era într-o relație de lungă durată. Adevărul crud a ieșit la iveală: relația pe care o avea cu bărbatul era doar una dintre „aventurile” acestuia, în cadrul unei relații „deschise” acceptate și de partenera sa de viață.

 „Aveau o relație deschisă. Eram jucată pe degete nu doar de un bărbat, ci și de partenera lui și de toți prietenii lor. Eram o glumă”, a concluzionat tânăra.

Laura a mărturisit că această descoperire a afectat-o profund, simțindu-se jucată pe degete de către întreaga rețea de prieteni și parteneri ai fostului ei iubit. Comentariile primite pe platforma TikTok au îndemnat-o pe tânără să caute ajutorul terapiei pentru a-și regăsi încrederea în oameni după această experiență devastatoare.