MENIU

Jerry Seinfeld rămâne cel mai bine plătit comedian din lume. Câţi bani a câştigat într-un an

Forbes a dat publicităţii un top al celor mai bine plătiţi comedieni, în fruntea sa aflându-se celebrul Jerry Seinfeld.

Jerry Seinfeld este în continuare cel mai bine plătit comedian din lume. Artistul american în vârstă de 61 de ani a câştigat nu mai puţin de 36 de milioane de dolari în perioada 1 iunie 2014 - 1 iunie 2015, arată un top realizat de revista Forbes.

Pe locul al doilea în acest clasament se află actorul şi producătorul american Kevin Hart, care în acelaşi interval a câştigat 28,5 milioane de dolari. Rolurile din filmele "Think Like a Man Too", "Get Hard" şi "The Wedding Ringer" i-au adus acestuia bani frumoşi în conturi, propulsându-l mai sus în topul Forbes. Spre comparaţie, în 2013, el se poziţiona pe locul cinci.

Podiumul este închis de ventrilocul şi comedianul Terry Fator. În vârstă de 50 de ani, acesta a reuşit să-şi adauge în conturi, în perioada amintit anterior, 21,5 milioane de dolari, mai precizează sursa citată.

În clasamentul Forbes al celor mai bine plătiţi comedieni din lume au mai intrat Jeff Dunham (19 milioane de dolari), Russel Peters (19 milioane de doalri), Aziz Ansari (9,5 milioane de dolari),  Louis C.K.(9 millioane de dolari), Gabriel Iglesias (8,5 millioane de dolari), John Bishop (8 milioane de dolari) şi Dave Chapelle (7,5 milioane de dolari).