MENIU

Jeff Bezos a răbufnit! E nervos pe amanta sa

Noua iubită l-a înfuriat pe cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, fondatorul şi directorul general al companiei Amazon, după ce a arătat prietenilor pozele şi mesajele lor intime şi o parte dintre acestea ar fi ajuns la presă, arată National Enquirer, preluat de Mediafax.ro.

Jeff Bezos tocmai a sărbătorit împlinirea a 55 de ani. Aniversarea i-a fost afectată de faptul că noua sa prietenă, Lauren Sanchez, a lăsat să ajungă sub ochii prietenilor pozele şi mesajele pe care miliardarul i le-a trimis în cele opt luni de relaţie, arată tabloidul britanic The Mirror’s Sunday People.

Lauren s-ar fi lăudat prietenilor despre relaţia ei şi zvonurile au ajuns la urechile unui jurnalist al publicaţiei ameicane US National Enquirer, care i-a urmărit pe cei doi în ultima jumătate a anului 2018.

Mesajele trimise de Lauren au fost folosite de jurnalişti pentru a dovedi relaţia dintre cei doi. Mai mult, jurnaliştii au pus pe seama relaţiei şi despărţirea lui Bezos de soţia sa după un mariaj care a durat 25 de ani.

Mai multe articole despre:
Amazon iubita jeff bezos