MENIU

Jay-Z lansează un nou brand de şampanie, ediţie limitată. Cât va costa o sticlă din această băutură

Rapperul american Jay-Z a lansat un nou brand de şampanie. O sticlă de „Ace of Spades” va costa nu mai puţin de 760 de dolari.

Rapperul american Jay-Z a lansat un nou brand de şampanie. Botezată „Ace of Spades”, aceasta va fi produsă începând cu toamna acestui an, însă în ediţie limitată.

Cele 3.000 de sticle vor fi scoase la vânzare la preţul de 760 de dolari, scrie dailymail.co.uk.

Şampania va purta marca Armand de Brignac, companie pe care cântăreţul a cumpărat-o în noiembrie 2014. Băutura va fi prezentată în variante pinot blanc şi noir, într-o sticlă placată cu metal folosit pentru fabricarea armelor.

„Ace of Spades” urmează a fi o băutură atât de exclusivistă, încât nu se va comercializa nici măcar în lanţul cluburilor numite 40/40, pe care Jay-Z le deţine şi în care sunt servite alte şampanii ale mărcii sale, mai precizează sursa citată.

Totuşi, „Ace of Spades” nu este cea mai scumpă şampanie din lume. Această „distincţie” este deţinută de „Goût de Diamants”, pe a cărei sticlă este încrustat un diamant de 19 carate şi însemne din aur alb, valorând astfel aproximativ 1,2 milioane de dolari

Mai multe articole despre:
brand băutură Jay-Z şampanie ace of spades