MENIU

Japonezii joacă tare: lansează telefonul mai tare decât orice chinezărie

Telefoanele japoneze Sharp nu au fost niciodată foarte populare în Europa și e foarte probabil să nici nu fi auzit de această firmă. În ultimii ani, compania a lansat niște modele foarte interesante de telefoane, printre care și modelul Aquos R3, lansat anul acesta. Când o să vezi ce au special noutățile acestui an, s-ar putea să vrei să te duci până în Japonia pentru unul. 

Pentru a-și scoate în evidență unul dintre smartphone-urile sale, Sharp a luat o decizie puțin ciudată în luna noiembrie a anului trecut. A lansat modelul Aquos R2 Compact. Acesta are două crestături: cea de din partea de sus a ecranului sub și una semnificativ mai mare în partea de jos.

Dispozitivul a fost un succes, iar pentru asta, japonezii au lansat de curând Aquos R3. Ecranul Pro IGZO are 6,2 inci, o rezoluție nativă de 3120 x 1440 pixeli și o rată de reîmprospătare de 120Hz.

În plus, ecranul este certificat HDR10, ceea ce înseamnă că ar trebui să se vadă spectaculos. Crestătura de sus are o cameră de 16,3 megapixeli pentru selfie-uri, în timp ce un senzor de amprentă este integrat în partea inferioară.

Camerele principale ale telefonului se află în colțul din stânga sus. Cea principală are 20 megapixeli cu F/1.7 și un câmp vizual de 78 de grade. Cea de a doua, de 20 MP, este destinată filmărilor, are F/2.4 și un câmp vizual de 125 de grade.

Ca specificații, telefonul vine cu un procesor Snapdragon 855 cu 6GB RAM pentru asigurarea performanței.

Vine cu Android Pie și are o memorie internă de 128GB. Acumulatorul este de 3200mAh și suportă încărcarea rapidă wireless, la 11W prin intermediul standardului Qi. Poate ți se pare o baterie cam mică, dar rămâne de văzut cum se descurcă la administrarea resurselor. Încă nu știm când va fi disponibil sau ce preț de lansare va avea.

Sursa

Mai multe articole despre:
telefon sharp Android