MENIU

Jaguar C-X17: Conceptul care prefigurează primul SUV din istoria Jaguar

C-X17, primul SUV al marcii Jaguar, va fi lansat in 2016, iar pretul va pleca de la 36.000 de euro. Pana atunci insa, o versiune imbunatatita a conceptului prezentat la Frankfurt anul trecut este vedeta salonului auto care se desfasoara in aceste zile la Bruxelles, potrivit 4tuning.ro. Pentru mai multe detalii vizitati-ne la: http://www.4tuning.ro/masini-noi/cand-va-fi-lansat-pe-piata-primul-suv-din-istoria-jaguar-21299.html

Jaguar C-X17 Concept prefigureaza primul crossover din istoria companiei britanice. Prima versiune a noului autovehicul a fost deja prezentata toamna trecuta in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, iar acum britanicii au venit cu o alta propunere. De fapt, este un update la modelul de anul trecut.

Noul SUV beneficiaza de un look indraznet, este mai lung, mai lat si cu o garda la sol mai mica fata de competitorii sai.

Potrivit revistei britanice Auto Express, versiunea de productie a conceptului Jaguar C-X17 va fi lansata peste doi ani, in 2016, la un pret ce va porni de la aproximativ 36.000 de euro (30.000 de lire sterline).

Mai multe articole despre:
SUV concept Jaguar C-X17 istoria Jaguar