MENIU

Irinel Columbeanu neagă faptul că ar fi suferit un AVC. Fostul milionar pare de nerecunoscut

Aspectul lui Irinel Columbeanu i-a șocat pe cei care l-au văzut

Fostul om de afaceri, Irinel Columbeanu este deranjat de zvonurile care au apărut în ultima perioadă, potrivit cărora ar fi suferit un accident vascular cerebral. Mai mult, fostul milionar de la Izvorani spune că a fost diagnosticat fără voia sa și că nu are si nici nu a avut probleme de sănătate. El a recunoscut că a primit medicație de la doctor, însă, doar pentru memorie. După ce si-a pierdut toată averea, Columbeanu este de nerecunoscut. 

Irinel Columbeanu neagă zvonul apărut în presă potrivit căruia ar fi suferit un AVC, în luna mai a anului trecut și care l-ar fi lăsat cu sechele grave. Speculațile au apărut după ce fostul milionar a apărut, recent, într-o emisiune TV în care se abspune că este indignat de speculațiile apărute, potrivit cărora nu ar mai putea vorbi, nu și-ar putea duce paharul cu apă la gură și i-ar fi greu să iasă din casă, deoarece mulți apropiați s-au îngrijorat fără motiv.



Columbeanu a declarat că a avut o vară minunată în care și-a vizitat fiica în America și a mers chiar și la un prieten de-al său în Spania, deci nici urmă de o afecțiune care l-ar fi ținut la pat.



Mai mult, fostul milionar spune că are mulți prieteni pe care se poate baza și care îl ajută la orice oră din zi sau din noapte. Fostul afacerist a mai spus că nu are cu cine să își facă planuri pentru perioada următoare, însă în iarnă își așteaptă fiica în vizită.


Irinel Columbeanu și-a vizitat de curând vila de la Izvorani în care a locuit. În prezent fostul afacerist este de nerecunoscut. După ce a pierdut toată averea, a ajuns să trăiască într-un apartament modest din sectorul 2 al Capitalei.


Mai multe articole despre:
irinel columbeanu avc milionar sarac