MENIU

Ingredientul SECRET pentru cea mai bună friptură de miel! Așa va fi mai fragedă și mai gustoasă ca niciodată

Friptură de miel/ Captură video

Paștele se apropie cu pași repezi, iar pregătirile sunt în toi pentru majoritatea dintre noi. De sarmale și salată de bouef, la cozonaci și pască, mulți dintre noi își doresc să aibă masa îmbelușată cu preparate delicioase. Friptura de miel este un preparat obligatoriu în multe familii, iar marinarea cărnii este un pas important. Ce ingredient oferă un gust cu totul deosebit, aflați acum!

Trucuri pentru cea mai delicioasă friptură de miel

Meniul de Paște este deja pus la punct de cele mai multe familii, iar carnea de miel este nelipsită de pe mese. Aceasta poate fi prezentă în drob, în ciorbă sau pe un grătar, gata de a fi servită apoi cu o garnitură delicioasă.

Marinarea este un pas extrem de important în momentul în care vrem să preparăm carnea de miel. Marinarea ajută la frăgezirea cărnii și îi oferă o savoare deosebită. Desigur, până să ajungem în acel punct, este importantă alegerea cărnii. Aceasta trebuie să fie de calitate și luată de la un producător de încredere. 

Rețeta perfectă pentru marinarea cărnii de miel

În mod normal suntem obișnuți să adăugăm în marinata pentru miel rozmarin sau cimbru, însă ingredientul secret care va oferi un gust cu totul diferit este menta! Așa că, de acum încolo folosiți-o pentru cel mai bun preparat din miel!

Ingrediente

- 1/3 ceașcă de mentă proaspătă tocată mărunt

- 1 lingură de coajă de lămâie proaspăt rasă

- 1/4 cană de suc de lămâie proaspăt stors

- 2 căței de usturoi, tocați mărunt

- 1 linguriță de fulgi de ardei roșu zdrobit

- 1/2 cană de ulei de măsline, plus mai mult pentru ungere

- sare și piper negru proaspăt măcinat

- 1,5 kg de carne de miel

 

Citește continuarea pe Click.ro