MENIU

INCREDIBIL! Marcus - trupa MAXIM: “Mi-am PĂRĂSIT familia”

Unul dintre membri trupei MAXIM a acceptat să ne povestească ce sacrificii au făcut, atât el cât și colegii lui, pentru a ajunge o trupă de succes. Marcus: "Acum ne întreținem singuri."

Săptămâna trecută, trupa Maxim a fost premiată, la Sibiu, în cadrul Media Music Awards, pentru cel mai bun debut. Deși au doar 2 piese celebre, puștii de la Maxim se bucură de succes într-un timp mai scurt decât și-au imaginat vreodată. “În 2 săptămâni avem aproape 3 milioane de vizualizări la piesa «Vreau să te », și întră pe tot mai multe radio-uri. Este mai mult decât un vis devenit realitate. Îmi era și groază să visez la clipa asta. Mi-am părăsit familia pentru trupă, deși nu sunt obișnuit să stau departe de ea. Cu toții am plătit prețul acesta pentru succesul nostru. Totul a decurs foarte repede. Am făcut un cover, l-am pus pe youtube, l-a vazut Adi Sână și ne-a chemat la studio. De acolo a început totul”, povestește Marcus.

 

Se pot lăuda că se întrețin singuri

După o perioadă destul de grea, în care erau întreținuți de părinți, cei de la trupa Maxim au ajuns „băieți mari” și se descurcă, deși sunt pe piață doar de un an. “Am ajuns să ne întreținem singuri. Ne plătim chiriile și ne permitem chiar anumite mofturi. În ianuarie îmi duc toată familia în vacanță, pe bani mei. Deci e destul de bine. Chiar nu ne așteptam să se întâmple atât de repede”, ne-a mai spus Marcus.

Mai multe articole despre:
MAXIM Marcus